06-17-2011, 11:12 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ
|
شانس 4 سيد برتر براي قهرماني بالاست
قهرمان پنج دوره ويمبلدون، Bjorn Borg مي گويد:4 سيد برتر امسال( رافائل نادال،نواك جوكويچ،راجر فدرر و اندي ماري) شانس و اقبال بيشتري براي قهرماني در ويمبلدون دارند!
" مردم هميشه در مورد يك يا دو بازيكن بزرگ صحبت مي كنند،اما اكنون بايد در مورد 4 بازيكن بزرگ حرف بزنيم!من نمي توانم تصور كنم كه كسي غير از اين چهار نفر قهرمان شود..آن ها در طول چند ماه گذشته به طور مداوم خوب بازي كردند.با نگاهي در طول سال ها شما دو رقيب يا شايد 3 رقيب مي ديديد اما در حال حاضر شما چهار نفر را مي بينيد!من نمي دانم چه مدت بايد اين رقابت چهار نفر را ببينيم اما فكر كنم مدت طولاني باشد،اين براي تنيس فوق العاده است" Borg گفت.
بورگ شانس قهرماني را به ماري ميدهد هر چند او تا به حال به فينال هم نرسيده.
" پس از فصل خاك عالي او كه بهترين فصل او در خاك بوده است،بازي خوبش در كوئينز كلاب،حالا او با يك بازي خوب همراه با اعتماد به نفس است و احساس رضايت از خود را دارد.فقط چند ماه قبل،زماني كه او به مونت كارلو رفت او ضعيف بازي مي كرد!او هيچ اعتماد به نفسي نداشت!در حال حاضر من فكر مي كنم او هم از لحاظ جمسي هم ذهني خيلي خوب است..بسيار زمان سختي است براي قهرمان شدن در گرند اسلم..او مي تواند دوباره در كورت آنها را شكست دهد....
فدرر در پاريس بازي كرد و او بهترين وجه تنيس خود را در فرانسه بازي كرد!از اولين مسابقه تا آخر آن..ديدن آن باور نكردني بود!او چمن را به خاك رس ترجيج مي دهد" بورگ گفت.
wimbledon-1980-bjorn-borg.jpg
قهرماني بورگ در ويمبلدون 1980
|
|
|