نقل قول:
نوشته اصلی توسط ario70
مرسی ی ی ی عالی بوددد . راجع به بالانس و اندازه زه و چیزا دیگشونم یه توضیح کلی بم میدی؟
توی سایت http://www.tennis-warehouse.com/ نوشته ولی من زیاد ازش سر در نمیارم . که دیگه برم ببینم کجا به قیمت خوب پیداش میکنم ، با گریپ سفید خداست 
|
خواهش میکنم...
بالانس راکت به 2 عامل قدرت و کنترل بستگی داره،هر چقدر کنترل راکت بیشتر باشه ضربات Spin بیشتری میگیرن و در مورد قدرت بلاعکس Flat تر اند(البته زه راکت هم 3 لول داره که 2 تاش تاثیر گذاره)،اندازه زه هم مدل بستن زه هستش بطور مثال تویه این 2 تا راکت یکیشون میینش 16 هست و کراسش 19 و اون یکی به ترتیب 18 و 20 یعنی طول راکت 16 ردیف زه کشیده شده و در عرضش 19 تا(اون یکی هم به همین شکل)که این تاثیر مستقیم توی پراکندگی نقطه ای زه داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed2008ufo
سلاممنون از راهنماییتون مناسب ترین babolat رو هم از نظر کیفیت و قیمت واسه بازی حرفه ای کدوم هست??????????
|
خواهش میکنم...
راکتهای بابولات بر عکس بقیه راکتها و بخصوص wilson یجوریه که حتی مبتدیها هم میتونن با مدل های Expert ش به راهتی بازی کنن و تغریبا همش برای حرفه ای ها هم مناسبه،و الان هم توی دنیا حرف اول رو میزنه(تمام برندگان سطوح اول رولند گاروس امسال با بابولات کار می کردن)،و قیمتاشم مناسبه
، شما میتونی با 195 تومن یدونه Pure storm GT بگیری که عالیه یا 20 تومن بیشتر خرج کنی و Aero ش رو بگیری که بالاترین تکنولوژی بابولات توش بکار رفته یا اگه می خوای بالانس باشه Aero pro Drive GT رو بگیر که همون راکت ناداله(این قیمت ها که دادم برای خرید 1 ماه پیشمه معمولا برای تابستون 15 تا 20 تومن رو اجناس میاد)..موفق باشید...