نمایش پست تنها
قدیمی 06-09-2011, 08:40 AM   #84
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ
Exclamation نادال دومین بازیکن Qualify بارکلیز 2011

رافائل نادال مرد اسپانیایی و قهرمان رولند گاروس برای فینال لندن Qualify شد...او چند روز پیش توانست 6مین قهرمانی رولند گاروس خود را جشن بگیرد و به رکورد 6 قهرمانی Borg برسد...

"همیشه بازی کردن در لندن لذت داشته است..این شهر فوق العاده است و استادیوم O2 یکی از بهترین و زیباترین استادیوم های سرپوشیده در جهان است..این تورنمنت سال گذشته برای من فوق العاده بود..بازی فینال،یک بازی کاملا هیجانی بود.من خیلی خوشحالم که واجد شرایط شدم و دوباره با آنجا بر می گردم" رافائل گفت.

لیست جدید بازیکنان( 6June, 2011)

1. نواک جوکویچ................................................................................. 7,695
2. رافائل نادال.................................................................................... 6,390
3. راجر فدرر.......................................................................................3,820
4. دیوید فرر....................................................................................... 2,965
5. اندی ماری.....................................................................................2,750
6 . رابین سودرلینگ............................................................................ 1,990
7.نیکولاس آلماگرو............................................................................ 1,610
8. توماس بردیچ..................................................................................1,540
.........................................
9.خوان مارتین دلپوترو...................................................................... 1,465
10. ریشارد گاسکه............................................................................ 1,270
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: