نمایش پست تنها
قدیمی 06-06-2011, 08:57 PM   #696
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

45 پیروزی در مقابل 1شکست در پاریس !!!
آمار خیره کنندس . تبریک میگم قهرمانی رافا رو

هر چه از زمان بازی بیشتر سپری میشد رافا ریتم بازیشو بدست میاورد و بهتر از قبل میشد تا در نهایت تونست به قهرمانی برسه . اما با یک بازی کاملا پایا پای و نزدیک در مقابل حریف دیرینش اسطوره ی تاریخ تنیس . هر دو بازیکن در طول بازی افت و خیز داشتن که به نظر من بی ثباتی راجر از رافا بیشتر بود و اون هم دلایل خاص خودش رو داشت و بر میگرده به سبک بازی هر دو بازیکن

راجر که تو نیمه نهایی با اون نمایش فوق العاده تونسته بود نواک آماده به خصوص با روحیه ای که برای 1# شدن داشت رو شکست بده و به فینال برسه . بازی فینال هم تقریبا قابل قبول بازی کرد البته ارور های زیادش که تو روحیه و بازیش تاثیر گذار بود اکثرا طبیعی بود و نمیشه اون رو به افت راجر نسبت داد . پلن بازی راجر اقتضا میکرد که ارور های بالایی داشته باشه که خب فورهند CC های رافا به سمت بکهند راجر این ارور هارو بیشتر و بیشتر هم میکرد.

اما در پاسخ به دوستانی که گفتن راجر , راجر سمی نبود و نتونست به خوبی.......
باید عرض کنم راجر , راجر نیمه نهایی بود اما رافا - نواک نبود !!!

(من هم از باخت راجر خیلی اعصابم به هم ریخت چون بازیه نزدیکی بود و بهترین فرصت رو داشت بعد از بردن نواک رافا رو هم شکست بده اما باخت کاملا طبیعی بود چرا که راجر در مقابل رافای چپ دست و بر روی سطح کند خاک با بانس زیاد بازی میکرد. چه بسا اگر همین بازی در ویمبی انجام میشد نتیجه چیز دیگه ای بود)

فورهند CC های رافا با اون اسپین وحشتناک و ارتفاع رو راجر باید با بکهند جواب میداد . سرو هارو هم که مجبور بود با بکنهد ریترن کنه
آیا بکهند CC های نواک در مقابل فورهند CC به یک نوع بکهند راجر رو به چالش میکشیدن ؟ مطمئنا اگه راجر بکهندش بهبود پیدا نکرده بود حتی یک ست هم نمیتونست از نواک بگیره .

========

کارنامه ی راجر تو رولند این فصل قطعا نمره خوبی داشت و منو بسیار بسیار برای قهرمانی در ویمبلدون امید وار کرد
راجر داره به فرم خوبش نزدیک میشه همین طور رافا , نواک هم که چیزی به عنوان افت در این فصل براش تعریف نشده موری هم با وجود اون مصدومیت بد کار نکرد روی خاک و نشون داد پیشرفت داشته

پس پیش به سوی ویمبلدونی دیدنی و جذاب
AndreS آنلاین نیست.  
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: