نمایش پست تنها
قدیمی 06-06-2011, 04:31 PM   #694
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

من هم به نوبه ی خودم قهرمانی ماتادور اسپانیایی رافائل نادال رو خدمت همه ی هواداران خوب و نازنینش تبریک عرض می کنم. استقامت و جنگندگی و UEهای بسیار پایین رموز پیروزی رافایل دوست داشتنی م بودند. البته گفتنی ها رو دوستان فرمودند و چیزی برای بنده باقی نگذاشتند. یه تبریک هم خدمت راجری های عزیزم دارم چرا که فرم استثنایی فدرر در هفته ی گذشته تا بازی با نوواک به اوج خودش رسید و این نویدی خوب برای ادامه ی فصل اسطوره ی تاریخ تنیس خواهد بود.

در فینال راجر شانس و فرصت هاش رو داشت که از اون ها میتونست به نحو احسن بهره ببره که منجر به گرفتن یک ست هم شد. ضمن این که بارها با ضربات استثنایی به کناره ها، سعی کرد رافا رو اسیر بردن به اون نواحی کنه. ضمن این که فورهندهای Deep مهلک و پرقدرت زیادی رو روانه ی زمین نادال کرد.

مسابقات هر چه که می گذرد، جذابیت بیشتری پیدا می کنند. مخصوصاً که فصل چمن هم شروع شده و همگی برای شروع ویمبلدون لحظه شماری می کنیم.

PowerVu آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: