2011_06_03_rafapete.jpg
تثبيت نامبر واني،6مين رولند گاروس،2 رقمي شدن تعداد گرند اسلم ها،8-17 در هد تو هد مقابل فدرر،برگشتن اعتماد به نفس قبلي نادال،روحيه مضاعف براي ويمبلدون...
"من خوشحالم دربرابر فدرر بازي مي كنم،زيرا هميشه براي من افتخار است كه مقابل بهترين بازيكن تاريخ بازي كنم..بازي در مقابل او هميشه يك رويداد خاصي است." اين سخني بود كه ماتادور اسپانيايي در كنفرانس خبري گفت... او در ادامه گفت :
من مي دانم بايد در بالاترين سطح بازي كنم تا شانس پيروزي داشته باشم چرا كه او فوق العاده بازي كرد..پس از پيروزي ديروز او با اعتماد به نفس است.
- مشخصا بدترين شكست راجر در فينال رولند گاروس 2008 بود،جايي كه بازي به طور عجيبي يك طرفه شد...شايد يك طرفه ترين فينال رولند گاروس پس از سال 1977!
2011_106_03_fed.jpg
17 مين گرند اسلم،بردن رافا در رولند،آماده شدن براي ويمبي،بدست آوردن دومين تايتل فرنچ اپن...
"من خوشحالم،من هرگز نا اميد نشدم فقط براي اينكه او مرا در اينجا شكست داده،به همين دليل من در سال 2009 رولند گاروس را بدست آوردم..كه آن يكي از پيروزي هاي عزيز و ويژه من در زندگي حرفه اي من هست..حال من فرصتي ديگر دارم تا بتوانم فرنچ اپن را ببرم.من مي دانم كه بايد يك بازي فوق العاده خاص را انجام دهم" فدرر گفت.