نمایش پست تنها
قدیمی 06-02-2011, 04:30 PM   #445
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

"همیشه دشوار"

رقابت دیدنی فینالیست های فصل پیش در یک چهارم نهایی امسال، در روزی که نادال با اعتماد به نفس بازی کرد و سودرلینگ شکننده بود "این همیشه دشوار است بازی کردن در زمانی که باد می وزد، اما برای هر دو یکسان بود" سوئدی گفت . "حداقل من سعی کردم . من واقعا خوشحالم مسابقه را اینگونه به پایان بردم. او به طور معمول خوب بازی می کند، او چیز خاصی را از دست نداد . سودرلینگ تنها فردی ست که اسپانیایی را در پاریس با شکست مواجه کرده است . رکورد نادال تاکنون 43 پیروزی به یک .

" دو روز پیش گفتم بازی من در رولندگروس به اندازه کافی خوب نیست . ما دو روز را مشاهده کردیم . این چیزی ست که من گفتم و به نظر من امروز بهتر بازی کردم، خیلی بهتر " نادال در یک کنفرانس خبری گفت . "I had the feeling I was really covering the court much better and I was able to run a lot better than recent matches."

نظر مرد شماره یک جهان،نادال در مورد بازی جوکوویچ و فدرر :

" به نظر من، او با اعتماد به نفس در مرحله نیمه نهایی حضور دارد . او خوب بازی می کند، نواک یک بازیکن بزرگ است " نادال گفت . با برد جوکوویچ در نیمه نهایی، صربی مرد شماره یک جهان خواهد شد .

" بهترین بازیکن امروز جهان در مقابل بهترین بازیکن در تاریخ، پس صحبت در باره آن دشوار است. من فکر می کنم هر دو آنها شانس حضور در فینال را دارند . جوکوویچ در حال بازی فوق العاده است و راجر در تمام طول مسابقات خیلی خوب بود " .

M∂hdi آنلاین نیست.  
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: