06-02-2011, 04:30 PM
|
|
Author
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده
|
"همیشه دشوار"
رقابت دیدنی فینالیست های فصل پیش در یک چهارم نهایی امسال، در روزی که نادال با اعتماد به نفس بازی کرد و سودرلینگ شکننده بود "این همیشه دشوار است بازی کردن در زمانی که باد می وزد، اما برای هر دو یکسان بود" سوئدی گفت . "حداقل من سعی کردم . من واقعا خوشحالم مسابقه را اینگونه به پایان بردم. او به طور معمول خوب بازی می کند، او چیز خاصی را از دست نداد . سودرلینگ تنها فردی ست که اسپانیایی را در پاریس با شکست مواجه کرده است . رکورد نادال تاکنون 43 پیروزی به یک .
" دو روز پیش گفتم بازی من در رولندگروس به اندازه کافی خوب نیست . ما دو روز را مشاهده کردیم . این چیزی ست که من گفتم و به نظر من امروز بهتر بازی کردم، خیلی بهتر " نادال در یک کنفرانس خبری گفت . "I had the feeling I was really covering the court much better and I was able to run a lot better than recent matches."

نظر مرد شماره یک جهان،نادال در مورد بازی جوکوویچ و فدرر :
" به نظر من، او با اعتماد به نفس در مرحله نیمه نهایی حضور دارد . او خوب بازی می کند، نواک یک بازیکن بزرگ است " نادال گفت . با برد جوکوویچ در نیمه نهایی، صربی مرد شماره یک جهان خواهد شد .
" بهترین بازیکن امروز جهان در مقابل بهترین بازیکن در تاریخ، پس صحبت در باره آن دشوار است. من فکر می کنم هر دو آنها شانس حضور در فینال را دارند . جوکوویچ در حال بازی فوق العاده است و راجر در تمام طول مسابقات خیلی خوب بود " .
|
|
|