نمایش پست تنها
قدیمی 06-02-2011, 02:40 PM   #444
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

ماریون بارتولی مرا به یاد مونیکا سلز می اندازد

ماری پیرس Mary Pierce
(نشسته و عینک بر چشم)

ماری پیرس فرانسوی دارنده عنوان سال 2000 در خانه. از آن به بعد او پیرو و مشتاق گرنداسلم فرانسه شده است. شماره سه سابق جهان از افکار خود پیرامون تنیس امروز زنان به ما اطلاع می دهد.

ماری، با مراجعه به تور دبلیو تی ای آنرا چگونه می بینی هم اکنون هیچ علاقه مشخصی وجود دارد ؟

درست است، هیچ بازیکن غالبی در تنیس زنان وجود ندارد. ژوستین بازنشسته شده، کیم بچه دارد و تمام وقت بازی نمی کند و خواهران ویلیامز بعضی وقتها هستند و گاهی نیستند. کرولاین شماره یک جهان است اما مردم خیلی خوب او را نمی شناسند. قرعه کشی کاملا مشخص است ، چرا که ماریا دوباره در حال بازی ست. همه چیز از یک نسل به نسل جدیدتری در حال انتقال است . دختران جدید بسیار بلندتر و قوی تر هستند،و به طور کلی بازی از پایه. این یک بازی کمتر متنوع، در سطوح کمتر است . این قابل مشاهده ست و انتقاد نیست. من آنرا از دست دادم، اما این یک بازی جدید و واقعا خیلی خوب است. با تمام کسانی که شات های قوی می زنند و تماشای عالی .

آیا امسال ماریون بارتولی عنوان را می گیرد؟

این یک فرصت عالی برای اوست . او برای اولین بار در یک چهارم نهایی در اینجاست. او نیز در خاک رس بازی میکند . او مرا به یاد مونیکا سلز، برنده رولندگروس می اندازد. ماریون تهاجمی ست، سریع ضربه می زند و با اعتماد به نفس است و می تواند آنرا انجام دهد .

او به چه چیزی برای برنده شدن نیاز دارد؟

مسابقات آزاد فرانسه برای بازیکن فرانسوی دشوار است . فشار بیشتری وجود دارد. در اینجا بیش از جاهای دیگر، مهم است متمرکز باشید و احساسات خود را کنترل کنید . شما باید قادر باشید با انتظارات کنار بیایید، و این مستلزم بلوغ است. من با توجه به اینکه این جمله را به خودم گفتم این هم یک مسابقه دیگر ست اما این وقت گیر است (می خندد)

از سایت رسمی مسابقات

M∂hdi آنلاین نیست.  
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: