Roger Federer: شماره يك شدن براي Djokovic مهمتر از نوار پيروزي هايش است
Roger Federer مي گويد بدليل اينكه Novak Djokovic با او بازي مي كند ممكن است قادر باشد كه تمركز بيشتري روي بازي نيمه نهايي بكند، و تنها براي رسيدن به ركورد 42 پيروزي پياپي John McEnroe از شروع فصل بازي نكند. Djokovic توانسته در هر سه ديداري كه آنها در امسال برگزار كرده اند پيروز شود، در نيمه نهايي Australian Open، فينال Dubai و نيمه نهايي Indian Wells. اگر Federer نتواند او را شكست دهد مرد صرب شماره يك را از Nadal خواهد گرفت.
Federer به گزارشگران گفت: "بديهي است كه يك سوال بزرگ باقي مي ماند: چه مدت مي تواند آنرا حفظ كند؟ روزها و روزها اين سوالات پرسيده شده. چند پيروزي بيشتر مي تواند بدست آورد؟ شما تمايل داريد درباره آن صحبت نكنيد بلكه فقط به آنجا برويد و پيروزي هايتان را تكرار كنيد. اما من اطمينان دارم كه اين براي او فريبنده خواهد بود، اما او يك كار بزرگ انجام داده. اكنون شايد به چند طريق نوار پيروزهايش كمتر در خطر است زيرا كه آن بيشتر از يك مسابقه بزرگ در برابر من است بنابراين اسان تر است كه بجاي كل شرايط فقط روي بازي با من تمركز كند. اما من فكر مي كنم كه موقعيت شماره يك شدن در حال حاضر براي او بزرگتر از حفظ نوار پيروزي هايش است. اما همه اينها دست در دست هم مي دهد. ميرود كه روز جالبي رقم بخورد".