*گائل مونفیلس از توقف مسابقه با داوید فرر، در یکشنبه شب بخاطر تاریکی هوا ابراز خوشحالی کرده، چون از ناحیه مچ پا دچار مشکل شده بود . این فرانسوی با استراحت کافی تونست در پنج ست فرر را با شکست مواجه کند و برای صعود به نیمه نهایی، در روز سه شنبه راجر فدرر را ملاقات خواهد کرد .
*ایگناسیو چلا احساس جوانی می کند
تنیسور آرژانتینی پس از برتری پنج سته بر فایا از کلمبیا و صعود به یک چهارم نهایی می گوید " من مطمئن بودم به دلیل سن وسال بار دیگر هرگز به این مرحله نمی رسم " تنیسور 31 ساله اضافه می کند " حالا احساس می کنم، جوانترم" .
*مصاحبه نادال پس از پیروزی بر لیوبیچیچ
" من پس از اغاز تورنمنت بهبود یافته ام . من قادرم بهتر بازی کنم و قصد دارم در این مسیر ادامه دهم "
“In 2006 I think I didn't play well during all the tournament; in 2007, normal; 2008, I played fantastic, but I played fantastic especially quarterfinals, semifinals, and final," he told reporters. "2009 I think I played terrible all the tournament; 2010, so-so. Much better semifinals and finals than previous matches. Very so-so, in my opinion, no?"
"This year, especially the second match [a straight set win over Pablo Andujar) was especially bad. First match [a five-set win over John Isner] wasn't that bad. Second match was bad level. Third match was positive [a straight set win over Antonio Veic]. And today [a straight-set win over Ivan Ljubicic] for moments was fine.”
*یک قدم نزدیکتر

ماریا شاراپووا با پیروزی مقابل رادوانسکا،سید دوازدهم مسابقات، یک قدم دیگر به مراحل پایانی آزاد فرانسه نزدیک تر شد . او در دو ست 7-6 و 7-5 بر تنیسور لهستانی غلبه کرد و برای صعود به نیمه نهایی می بایست از سد تنیسور قدرتمند المانی، پتکوویچ عبور کند .
*یک پیروزی تا شماره یک

© AFP/Getty ImagesNovak Djokovic beat Richard Gasquet in straight sets on Sunday.
با مصدومیت فونینی و صعود جوکوویچ به نیمه نهایی مسابقات، تنیسور صرب اکنون به یک پیروزی برای رسیدن به شماره یک مردان جهان احتیاج دارد . او با صعود به فینال (پیروزی بر فدرر یا مونفیلس) می تواند به آرزوی خود برسد .