نمایش پست تنها
قدیمی 05-29-2011, 09:30 PM   #313
Red-Line
Former Staff

آواتار Red-Line

پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا

به نظر منم راجر شانس خیلی زیادی نداره برای بردن ! چون اولا اونم مثل نادال بکهنداش ضعیفه !! دوما اصلا نمیتونه تو رالی ها با جوکوویچ مقابله کنه . ولی فدرر هرچی باشه فدرر هست . در شرایط فعلی بهترین راه برای بردن نواک همون استراتژی اندی هست . ولی باید بتونی اونو در مدت زمان طولانی حفط کنی . فقط اگر بتونه توپ ها نزدیک baseline ریترن کنی با net Clearance مناسب و سرویس عالی .

به نظر من راجر فقط در شرایطی بازی رو میبره که اولا خیلی خیلی خیلی خوب سرویس بزنه ( در صورت اینکه باد نیاد و روحیه داشته باشه ممکنه ) . دوما بکهند های DTL خوب بزنه ( واقعا بیعده ) و بتونه یه بازی سطح بالا رو حداقل برای 4 ساعت حفظ کنه ( از راجر برمیاد ولی باید روحیه داشته باشه ) . البته راجر دراپ و اسلایس های خوبی داره و بعضی موقع ها میتونه به کمکش بیاد ولی به شرطی که کنترل بازی دستش باشه . میتونه با این ابزار نواک رو بیاره روی تور و اونجا برتری خودش رو دیکته کنه .

کلا اگر من بخوام نظر بدم برای بردن راجر باید یه شگفتی و سورپرایز بزرگ اتفاق بیوفته . یعنی راجر کاملا سرحال و اماده باشه که این فصل خیلی کم همچین اتفاقی افتاده . من خودم فک میکنم بازی 3-1 به نفع نوله تموم شه .

اما فینال هم اگر نادال برسه نظرم رو میگم ولی فک میکنم نادال شانسش بیشتره . ( شایدم به خاطر تعصب منه !!! ) .

ویرایش توسط Red-Line : 05-29-2011 در ساعت 09:37 PM
Red-Line آنلاین نیست.  
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Red-Line به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: