به نظر منم راجر شانس خیلی زیادی نداره برای بردن ! چون اولا اونم مثل نادال بکهنداش ضعیفه !! دوما اصلا نمیتونه تو رالی ها با جوکوویچ مقابله کنه . ولی فدرر هرچی باشه فدرر هست . در شرایط فعلی بهترین راه برای بردن نواک همون استراتژی اندی هست . ولی باید بتونی اونو در مدت زمان طولانی حفط کنی . فقط اگر بتونه توپ ها نزدیک baseline ریترن کنی با net Clearance مناسب و سرویس عالی .
به نظر من راجر فقط در شرایطی بازی رو میبره که اولا خیلی خیلی خیلی خوب سرویس بزنه ( در صورت اینکه باد نیاد و روحیه داشته باشه ممکنه ) . دوما بکهند های DTL خوب بزنه ( واقعا بیعده ) و بتونه یه بازی سطح بالا رو حداقل برای 4 ساعت حفظ کنه ( از راجر برمیاد ولی باید روحیه داشته باشه ) . البته راجر دراپ و اسلایس های خوبی داره و بعضی موقع ها میتونه به کمکش بیاد ولی به شرطی که کنترل بازی دستش باشه . میتونه با این ابزار نواک رو بیاره روی تور و اونجا برتری خودش رو دیکته کنه .
کلا اگر من بخوام نظر بدم برای بردن راجر باید یه شگفتی و سورپرایز بزرگ اتفاق بیوفته . یعنی راجر کاملا سرحال و اماده باشه که این فصل خیلی کم همچین اتفاقی افتاده . من خودم فک میکنم بازی 3-1 به نفع نوله تموم شه .
اما فینال هم اگر نادال برسه نظرم رو میگم ولی فک میکنم نادال شانسش بیشتره . ( شایدم به خاطر تعصب منه !!! ) .
ویرایش توسط Red-Line : 05-29-2011 در ساعت 09:37 PM
|