نمایش پست تنها
قدیمی 05-27-2011, 04:01 PM   #207
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

شماره یک مردان از بازی خود راضی نیست

پس از رقابت پر دست انداز در راند نخست که پنج ست به طول انجامید و مایورکایی از آن لذت برد، نادال از بازی دیروز خود چندان راضی نیست و انتظاراتش را برآورده نشده می بیند . شماره یک جهان که راند اول برای نخستین بار دو ست از دست داده بود در ست سوم برابر اندخار 1-5 عقب افتاد و در استانه واگذاری ست دیگری بود، اما در نهایت بازی را به تای بریک کشاند و به پیروزی رسید .

او هنوز در شک و تردید درباره فرم مطلوب خود است در روزی که هوای پاریس سنگین و پر باد بود but his battling qualities could never be questioned after saving seven set points in the third against a tricky opponent.

" من فکر می کنم برای لحظاتی، کمی بهتر بازی کردم . برای لحظاتی مطمئن هستم که خوب کار نکردم . به طور کلی فکر می کنم این نوع بازی برای من خوب نیست " اسپانیایی در کنفرانس خبری گفت . رقیب بعدی او کوالیفایر کروات است که در پنج ست رقیب سرسختش، داویدنکو را با شکست مواجه کرد .

" این بخاطر باد نیست چون من خوب تمرین کردم but I am not playing very well when I play matches. That's why. No excuse. اگر شما خوب بازی نکنید آن به مانند یک طوفان به نظر می رسد " .

" مشکل این است که من به اندازه کافی تهاجمی بازی نکردم . شاید من کمی عصبی بودم و به همین دلیل پاهای من کار نمی کرد and that's why my legs didn't work as well as usual."

نقل قول روز :

Quote of the Day: “Either I improve or I’ll go back home.”—Nadal, who needed to save eight set points after trailing in the third before beating Pablo Andujar 7-5, 6-3, 7-6 (4).

نرم افزار مسابقات رولند گروس برای iPhone/ iPod Touch/ iPad

Features iPhone/iPad:

- Real-time scores, point by point
- Live matches and video best-of
- Real-time breaking news + photos
- Draws and results
- Video highlights, behind the scenes coverage
and interviews
- player bios
- available in 2 languages
- visitor’s guide + map of stadium
- the official Roland Garros radio
- access to Orange Sport mobile website

برای دانلود به این صفحه بروید : http://itunes.apple.com/app/roland-g...371730173?mt=8

M∂hdi آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: