شماره یک مردان از بازی خود راضی نیست
پس از رقابت پر دست انداز در راند نخست که پنج ست به طول انجامید و مایورکایی از آن لذت برد، نادال از بازی دیروز خود چندان راضی نیست و انتظاراتش را برآورده نشده می بیند . شماره یک جهان که راند اول برای نخستین بار دو ست از دست داده بود در ست سوم برابر اندخار 1-5 عقب افتاد و در استانه واگذاری ست دیگری بود، اما در نهایت بازی را به تای بریک کشاند و به پیروزی رسید .
او هنوز در شک و تردید درباره فرم مطلوب خود است در روزی که هوای پاریس سنگین و پر باد بود but his battling qualities could never be questioned after saving seven set points in the third against a tricky opponent.
" من فکر می کنم برای لحظاتی، کمی بهتر بازی کردم . برای لحظاتی مطمئن هستم که خوب کار نکردم . به طور کلی فکر می کنم این نوع بازی برای من خوب نیست " اسپانیایی در کنفرانس خبری گفت . رقیب بعدی او کوالیفایر کروات است که در پنج ست رقیب سرسختش، داویدنکو را با شکست مواجه کرد .
" این بخاطر باد نیست چون من خوب تمرین کردم but I am not playing very well when I play matches. That's why. No excuse. اگر شما خوب بازی نکنید آن به مانند یک طوفان به نظر می رسد " .
" مشکل این است که من به اندازه کافی تهاجمی بازی نکردم . شاید من کمی عصبی بودم و به همین دلیل پاهای من کار نمی کرد and that's why my legs didn't work as well as usual."
نقل قول روز :
Quote of the Day: “Either I improve or I’ll go back home.”—Nadal, who needed to save eight set points after trailing in the third before beating Pablo Andujar 7-5, 6-3, 7-6 (4).
- Live matches and video best-of
- Real-time breaking news + photos
- Draws and results
- Video highlights, behind the scenes coverage
and interviews
- player bios
- available in 2 languages
- visitor’s guide + map of stadium
- the official Roland Garros radio
- access to Orange Sport mobile website

برای دانلود به این صفحه بروید : http://itunes.apple.com/app/roland-g...371730173?mt=8