نمایش پست تنها
قدیمی 05-27-2011, 05:55 AM   #201
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط vafa نمایش پست ها
با اجازه pawerve جان به نظر من كه الجزيره 2 كيفيت خوبي داره و اصلن كيفيتش با +10 محسوس نيست ! براي دوستاني كه مي خوان به راحتي و بدون دردسر و هزينه كردن تورنومنت هاي تنيس رو ببينن الجزيره خوبه و كيفيت تصويرش هم با بقيه شبكه ها البته نه HD ‎ يا 3D فرقي نميكنه ! تازه اكثر به زبان english ‎ داره فقط برخي تورنومنت ها كه قطري ها خودشون حضور دارن مثل رولند كه مجري ها از فرانسه مستقيم بازي ها رو كزارش ميكنند english ‎ نداره !
ببخشيد فكر كنم زيادي حرف زدم !

وفا جان pawerve نه، بلکه PowerVu

ضمناً کیفیت تصویری رو فقط با چشم که اندازه گیری نمی کنند. با Bit rate این کار رو میکنند. با اندازه گیری پهنای باند V برای تصویر و A برای صدا. در هر دو حالت فعلاً +10 از دو کانال +8 و 2 بهتر بوده. از لحاظ بصری هم که فوق العاده مشخصه که 2 و +8 دارای تاری هستند ولی +10 بالاترین کیفیت ممکن رو برای یک کانال SD داره. (روی LCD به مراتب این تفاوت آشکارتر دیده میشه تا تلویزیون های CRT تیوبی لامپی)

من خدای نکرده نخواستم کسی رو از دیدن JSC Sport 2 محروم کنم که! بلکه اونچه که واقعیت ماجرا هست رو عرض کردم. اگر من بگم که +10 کیفیتش از 2 پایین تره! که واقعیت تغییری نمی کنه!

PowerVu آنلاین نیست.  
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: