نمایش پست تنها
قدیمی 05-24-2011, 09:10 PM   #142
Mahmood
Senior Member

پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hatam نمایش پست ها
رافای ست اول=متوسط
رافای ست دوم و سوم و اوایل ست چهارم=رافای مقابل جوکوویچ توی مادرید
رافای ست پنجم=رافای واقعی توی خاک

اگه رافا رافای ست پنجم تا آخر تورنمنت بمونه جوکوویچ دوسوته باخته نه سه سوت

پسینگ شوت افتضاح!! عمق افتضاح!! از همه مهمتر اعتماد به نفس در حد صفر و خییییییلی افتضاح!!
رافا قبلا همه چیزش توی یه بازی هم افتضاح بود این اعتماد به نفسش بود که خیلی به کمکش میومد با همین اعتماد به نفس خیلی از بازیهای باخته رو میبرد ولی الان متأسفانه این اعتماد به نفس رو نداره

دقیقا و این هم بخاطر توپاشه، توپا رو که عوض کردن خیلی سریع شده و برای بیگ سروی مثل ایزنر خیلی مناسبه میخان کاری کنن که رافا نتونه قهرمان بشه، اگه این نظر بدبینانه نباشه فکر کنم مسئولان ATP قصدشون از این تغییرات متوقف کردن سلطه رافا و راجره که نتایج امسال این دوتا این رو میرسونه و گرنه جوکو چه فرقی با جوکوی چند سال قبل داره؟ هیچی، فقط بقول رافا، راجر و ماری اعتماد بنفسشه که بالاست و گرنه بازیش تغییری نکرده، از خوش شانسی نوواک اینه که سه حریف اصلیش یعنی رافا و راجر و ماری اعتماد بنفسشون همزمان افت کرد و بنظر من اعتماد به نفس ارتباط معکوس با ارور داره هرچه اعتماد به نفس بالاتر ارور کمتر و بلعکس
کاملا موافقم حاتم جان...
من نمیگم نواک بازیکن خوبی نیست ولی نمیدونم چرا خیلیها نمیخوان قبول کنن که رافا امسال تو کلی کورت رافای همیشگی نیست و تا این حرف رو میزنیم گارد میگیرن که به نواک توهین شده و باید به اون کردیت داد و رافا همون رافاست و و و...
من مخلص نواک و طرفداراش هستم بازی زیبای نوله رو هم زیر سوال نمیبرم حرفم چیز دیگه ای هست...
Mahmood آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: