05-24-2011, 09:00 PM
|
|
Statistician
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88
یعنی واقعا نواک هیچ پیشرفتی نداشته؟یعنی تمام باختای رافا و راجر تو این مدت به نواک همش تقصیر خودشون بوده ونواک فقط رو شانس برده!!! یا عجبا!!
کمی احترام گذاشتن به حریف که زحمت کشیده و داره مزد زحمتاش میگیره خوب چیزیه.
کمی انصاف بد نیست.
|
من که نگفتم پیشرفت نداشته، پیشرفت که 100% داشته ولی نه تا حدی که هیچ بازی رو نبازه، آیا باخت رافا تو میامی تقصیر خود رافا نبود؟ یا باخت ماری توی رم تقصیر خود ماری نبود؟ درصورتی که فقط دو امتیازنیاز داشت من نمیگم پیشرفتی نداره ولی بنظر من همینطور که فدرر و رافا گفتن نوواک همونه و هیچ پیشرفت چشمگیری جز اعتماد بنفس نداشته اینو من نمیگم اینا میگن:
نقل قول:
“Everybody knows how good Novak is and how good he can be, but he was the same a few years ago. Right now he's winning, and with the victories, his confidence is higher and higher every time,” the Spaniard said.
|
نقل قول:
said Federer.But he's the same player. He had some tight matches that he could have lost. He didn't… I don't believe he's different from my point of view. He was always finishing his matches very well.”
|
نقل قول:
“There's definitely no big technical changes. I think he's always been capable of playing great tennis. He's just doing it all the time now,” the World No. 4 said
|
|
|
|