Federer و Nadal از اينكه بازيكن مورد توجه تورنمنت نيستند لذت مي برند
Federer به تورنمنتي وارد شده كه چنين توصيفش مي كند "فشار كمتر" براي اولين بار پس از 7 سال. او گفت: "سال گذشته من مدافع عنوان قهرماني بودم، سال قبل از آن و سال هاي قبل كه تلاش مي كردم تا براي اولين بار قهرمان شوم. من فكر مي كنم امسال انها انتظار بيشتري ازRafa و Novakدارند، و اين مي تواند براي من چيز خوبي باشد و فشار بيشتري براي آنها. در French Open هم هيچگاه در اولويت نبوده ام. اين درست است اينجا من فشار كمتري نسبت به تورنمنت هاي ديگر روي من است. اما امسال حتي فشار كمتري روي من است چرا كه Rafa مي خواهد عنوانش را حفظ كند و Novak مي خواهد آنرا ببرد."
اما Nadal نمي پذيرد كه او بازيكن مورد توجه اين تورنمنت است. اودر همين مورد گفت: "حتي سال گذشته يا سه سال قبل وقتي شما به من مي گفتيد كه بازيكن مورد توجه هستم، من اين را احساس نمي كردم، براي من فكر كردن درباره قهرماني در تورنمنت قبل از شروع مسابقات گستاخانه است. من در راند اول مسابقه سختي در برابر Isner دارم بنابراين روي آن تمركز كرده ام."
پانوشت: John Isner سال گذشته در راند اول Wimbledon در يك ماراتن سه روزه كه 11 ساعت به طول انجاميد، در پنج ست در برابر Nicolas Mahut پيروز شد و اين در حالي بود كه ست پنجم با نتيجه 70-68 به پايان رسيد.