05-21-2011, 09:03 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
برنده خوش شانس بليط Barclays ATP World Tour Finals 2011

به نظر ضربه اساني مي ايد: ضربه زدن به يك بطري بادي سايز بزرگ مواج از سرويس لاين. اما وقتي 1000 هوادار شما را در جايگاه تماشا مي كنند و يك سفر VIP براي 2 نفر به مسابقات Barclays ATP World Tour Finals به عنوان جايزه در نظر گرفته شده. آيا كسي مي تواند نگران نباشد؟
هوادار تنيس رومي Stephano Orlandi، در دومين تلاش خود از سه ضربه اي كه مي توانست بزند برنده اين جايزه شد.
Orlandi گفت: "بطري Corona به اندازه كافي بزرگ بود اما بدليل نگراني و اينكه در حدود 1000 نفر در جايگاه شما را تماشا مي كردند ضربه زدن به آن سخت بود. اگرچه من براي مدت طولاني تنيس بازي نكرده ام، من اعتماد به نفس كافي براي سرويسم داشتم. اولين ضربه موفقيت اميز نبود، من تلاش كردم كه روي بطري تمركز كنم، و در شوت دوم به آن ضربه زدم".
Orlandi و همسرش Paola از طرف Corona Extra در ماه November به لندن پرواز خواهند كرد تا نبرد 8 بازيكن برتر انفرادي و دابل در سال 2011 را در O2 arena ببينند. مرد ايتاليايي گفت: "من قبلاً هرگز در Barclays ATP World Tour Finals نبوده ام، اما هميشه انرا در تلويزيون دنبال مي كردم. من بسيار خوشحال هستم كه اين شانس را دارم كه اين بازي هاي را زنده ببينم".
اين مرد 43 ساله براي سومين بار در Rome حضور داشت، او قبلاً در 1993 و 2009 حضور داشته. او گفت: "بهترين بازي كه من در سال 2009 ديدم نيمه نهايي بين Federer و Djokovic بود. بازيكن مورد علاقه من Federer است به دليل كلاس و سبكي كه در بازيش نمايش مي دهد".
.
|
|
|