راجر فدرر معتقد است هنوز می تواند شماره یک شود
Roger Federer این ایده که توازن قدرت بعد از رکورد 32-0 به سمت Novak Djokovic است را رد کرد و اعتقاد دارد می تواند رکورد Pete Sampras در شماره یک بودن را پشت سر بگذارد.
او که دارای 16 عنوان گرنداسلم است در بیشتر 12 ماه گذشته در سایه Rafa Nadal بوده است و اکنون به نظر می رسد که Djokovic جایگزین او می شود.
Djokovic می تواند با قهرمانی در مسترز Rome و تحت شرایطی به سلطه Federer و Nadal در شماره یک بودن از سال 2004 پایان بخشد و این در حالی است که Federer اعتقاد دارد هنوز هم می تواند این دو را به چالش بکشد.
به هر حال او احساس می کند که می تواند دوباره به جلو حرکت کند و رکورد Sampras امریکایی را بشکند، کسی که 286 هفته در صدر بهترین تنیسورهای جهان بود و Federer یک هفته کمتر این عنوان را در اختیار داشته.
او گفت: "این هنوز برای من مهم است که به شماره یک برگردم. من بعد از Wimbledon اشاره کردم بودم که این هدف من بود. این هنوز هم بسیار واقعی و امکان پذیر خواهد بود. من فکر می کنم می توانم به شماره یک برگردم، اگر یکی از گرنداسلم ها را ببرم."
او در مورد مادرید گفت: "این جای تعجب بود که Rafa روی خاک شکست خورد اما این فقط یک تورنمنت بود. این یک کورت خاکی سریع بود بنابراین او شانس بیشتری برای شکست Rafa داشت.
Federer گفت: "در حال حاضر این دو از من بهتر بازی می کنند، اما به قهرمانی در آن تورنمنت ها نزدیک بودم. اگر من در راندهای اول یا دوم شکست می خوردم دیگر اینگونه نبود. من احساس می کنم که بخوبی بازی می کنم. به غیر از Novak که در طول سال شکست نخورده بازی تغییر چندانی نکرده. این روزها هر کسی می تواند روی تمام سطوح به خوبی بازی کند." Federer درباره تغییر زمان برگذاری تورنمنت مادرید و رم گفت: "من فکر می کنم این زمانبندی بهتری است. شما نیاز نیست که از ارتفاع به French Open بروید. رم نسبت به مادرید خیلی به پاریس شبیه تر است"
|