05-10-2011, 04:52 PM
|
|
Author
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده
|
کاپیتان تیم فدکاپ دانمارک ؛ مربی لی نا تنیسور چینی
تصمیم اخیر لی نا در منصوب کردن مایکل مورتنسن Michael Mortensen کاپیتان تیم فدکاپ دانمارک به عنوان مربی خود در واقع حرکتی به معنای فرار از همسرش جیانگ شان Jiang Shan است، شماره شش جهان در روز دوشنبه گفت .
The Australian Open runner-up endeared herself to the Melbourne crowd in January by declaring she would love her husband-cum-coach even if he was "fat and ugly". Three months later, however, the Chinese player decided to start afresh with Mortensen and the pair made a promising start to their tennis alliance when she reached the semi-finals of last week's Madrid Open.
Standing, L-R: Michael Mortensen (Fed Cup captain), Mai Grage (#899, 18yo), Caroline Wozniacki (#1, 20yo), Jeppe Anker Sindal (trainer / acupuncturist / nurse / ...) & Piotr Wozniacki (Fed Cup coach).
" من به آنچه دیگران فکر می کنند، اهمیتی نمی دهم. اعتماد به نفسم کم بود و احساس کردم مجبور به تغییر مربی هستم" لی نا به رویترز در آزاد ایتالیا گفت ." پس از ملبورن من خوب نبودم، اگر شما خوب عمل نکنید اعتماد به نفس ندارید " فینالیست آزاد استرالیا گفت.
Li suffered four straight first-round defeats before making Mortensen her new coach
لی درباره مربی دانمارکی می گوید : رابطه ما خوب بوده و در حال برقراری ارتباط خوبی هستیم، او به من گفته است که به خود اعتماد کنم . "من یک بازیکن جوان نیستم، بنابراین می دانم بدنم چه کاری می تواند در کورت انجام دهد. تمرکز ما بیشتر به سمت (عملکرد) ذهنی می رود، من احساس می کنم به کسی نیاز دارم که مرا پشتیبانی کند" تنیسور 29 ساله چینی گفت.
سید چهارم در رم، لی در دیدار نخست خود روز چهارشنبه به مصاف اسپانیایی Lourdes Dominguez Lino می رود .
Reuters
|
|
|