نمایش پست تنها
قدیمی 05-08-2011, 01:43 PM   #268
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
پیش فرض در فينال امروز چه خواهد گذشت؟

جنگ ستارگان
2 بازيكن برتر ATP World Tour يكديگر را در فينال مسابقات Mutua Madrid Open ملاقات مي كنند. اين براي سومين سال پياپي است كه 2 نفر برتر در فينال مادريد حضور دارند.
شماره يك Rafael Nadal با شكست شماره سه Roger Federer در نيمه نهايي شنبه اولين فيناليست بود (75 16 36). اين يازدهمين پيروزي Nadal در سيزدهمين رويارويي با حريف ديرين خود روي خاك بود، پس از، از دست دادن دومين ست در فصل خاك امسال او ست هاي دوم و سوم را با قدرت برد. نه تنها آمار او در فصل خاك امسال 13-0 است، بلكه Nadal توانسته 37 مسابقه پياپي روي خاك را ببرد. آخرين شكست او در اين سطح به حدود دو سال قبل در راند چهارم Roland Garros در مقابل Robin Soderling برميگردد.
Nadal شصت و يكمين فينال ATP World Tour خود را تجربه مي كند. در حاليكه ركورد او در فينال 45-15 است و روي سطح خاك 31-2. همچنين او بيست و هشتمين فينال Masters 1000 خود را با ركورد 19-8 در پيش دارد.
شماره دو Novak Djokovic نادال را در فينال به مبارزه ميطلبد. در حالي كه در نيمه نهايي شگفتي مسابقات Thomaz Bellucci را 46 64 61 شكست داده. او نه تنها در اين فصل ركورد شگفت انگيز 31-0 را دارد، بلكه او 33 مسابقه آخر خود را پبروز شده است با دو پيروزي در Davis Cup در اواخر سال گذشته. اين امار يعني او از نظر تعداد بردهاي متوالي در يك سال، از سال 1975 به بعد با Bjorn Borg در مكان دوم بعد از John McEnroe با 42 برد پياپي قراردارد. Djokovicسي و هفتمين ATP World Tour خود را تجربه مي كند در حاليكه ركوردش 23-13 و در خاك 5-3 است. او همچنين چهاردهمين فينال Masters 1000 خود را با ركورد 7-6 در پيش دارد.
Nadal درديدارهاي روبرو 16-9 از Djokovic پيش است. اما شايد اين بيشتر به خاطر خاك است كه نادال 9-0 پيش است (او همچنين 21 ست از 24 ست مسابقات اين سطح را پيروز شده). اما چندين نشانه دلگرم كننده براي Djokovic وجود دارد. نه تنها او دو ديدار اخيرشان در فينال Indian Wells و Miami سال جاري را پيروز شده است، در ديدار اخرشان روي خاك دو سال قبل در نيمه نهايي همين تورنمنت Djokovic به اولين پيروزي خود روي خاك برابر Nadal نزديك شده بود در حاليكه 36 76 76 شكست خورد. ديداري كه در آن سه مچ پوينت داشت و امار چهار ساعت و سه دقيقه براي يك ديدار سه ستي را بجا گذاشت.
Nadal گفت: "او مي داند كه مي تواند مرا شكست دهد همانطور كه دوبار اين كار را انجام داده است. او اكنون اعتماد به نفس زيادي دارد. من قبول دارم كه اين يك بازي بسيار پيچيده است كه من مي توانم بازنده باشم حتي اگر بازي خوبي انجام دهم. اما من در خانه بازي مي كنم. اين فينالي ديگر در Masters 1000 است و من تا اخر مبارزه مي كنم."
Djokovic گفت: "البته خاطراتي از مادريد 2009 برمي گردد به زماني كه ما بازي بسيار بسيار طولاني انجام داديم. من با انگيزه هستم تا در برابر هر كسي پيروز شوم، خصوصاً Nadal. زيرا اين چالش نهايي روي خاك است. من فكر مي كنم هر كسي ارزو مي كند تا در يك تورنمت خاكي در برابر او بازي كند. او چندين سال گذشته بارها روي خاك پيروز شده است. من بايد روي كورت گام بگذارم و براي پيروزي تلاش كنم."
برنده 590000 يورو و 1000 امتياز دشت خواهد كرد.
فيناليست 275000 يورو و 600 امنياز خواهد گرفت.

ویرایش توسط I.man : 05-08-2011 در ساعت 01:49 PM
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: