نمایش پست تنها
قدیمی 05-07-2011, 03:11 PM   #168
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Yashar نمایش پست ها
خودتم داری میگی اون زمان.اگه راجر و نواک همسن بودن منم میگفتم راجر تلاش میکنه و به رنک 1 بر میگرده.از این به بعد این راجره که چپ و راست می بازه.تو ورزش یه چیزی به اسم باز نشستگی وجود داره راجر اینو فراموش کرده یا خودشو زده به اون راه.هیچ کس دوس نداره راجر باشه ولی تو رنک 10 باشه.تا اوضاش بدتر نشده باید بره و الا زمانی میره که خود شما هم ازش شاکی میشین.
دوست عزیز چیزی که تو تاریخ تنیس ارزش داره قهرمانی و گرند اسلمه نه رنکینگ!! الان رافا نامبر وانه و بالاخره دیر یا زود نوله یا یکی دیگه جاش رو میگیره ولی رنکینگ اصلا مهم نیست در مقایسه با گرند اسلم!! فدرر 16 تا اسلم داره و اون همه سال اول و دوم بوده این سالها در مقابل 16 گرند ارزشی نداره!!! شما میتونی رنک 50 باشی و گرند ببری افت هم طبیعیه خود فدرر سال 2005 باهاش مصاحبه کردن گفت من نمیتونم 10 سال شماره یک باشم خودش هم فکر نمیکرد تا اون همه سال رنک یک باشه... یه کم واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم میبینیم که هیچکس نمیتونه تا آخر عمرش تو اوج باشه نه سمپراس تونست نه آغاسی نه فدرر و نه نادال!!

هر چند من قبول دارم که فدرر باید زودتر خداحافظی میکرد ولی کسی که تصمیم نهائی رو میگیره خود راجره نه من و شما!!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: