سه ستاره بزرگ ATP امروز در کورت Manolo Santana ی Magic Box در ادامه راند دوم اپن مادرید بازی می کنند. در اولین بازی نواک با کوین اندرسون از افریقای جنوبی بازی خواهد کرد. رکورد 27-0 نواک در سال 2011 بهترین شروع یک تنیسور در یک فصل بعد از ایوان لندل 29-0 بعد از سال 1989 است. هر چند که اگر به سال گذشته برگردیم نواک 29 بازی پیاپی است که نباخته. اگرچه او سال گذشته انصراف داد ولی دو سال پیش خیلی خوب ظاهر شد. جایی که در نیمه نهایی بازی فراموش نشدنی 4 ساعته ای با نادال انجام داد. اندرسون بهترین بازی های دوران حرفه ای خودش را انجام می دهد و یک پیروزی برابر نواک دارد، اما این پیروزی به بیشتر از 3 سال قبل در میامی برمیگردد. و این در حالی است که در آخرین رویارویی این دو در ماه گذشته، نواک در میامی در مسیر قهرمانی اش او را شکست داد (6-4 - 6-2)
بعد از آن در بازی دوم رافائل نادال برابر مارکوس باقداتیس قرار می گیرد. نادال در خاک به نظر غیرقابل توقف است. رکورد 10-0 و تنها از دست یک ست مسیر نادال برای قهرمانی در دو تورنمت گذشته مونت کارلو و بارسلون است. او نفر اول ATP است با رکورد 29-4 در امسال. از دو سال قبل که تورنمت به تورنمت خاک رس تبدیل شد، نادال در سال 2009 به فینال راه یافت و در سال بعد با غلبه بر فدرر قهرمان شد. نادال در شش دیدار اول خود با باقداتیس او را شکست داده بود، اما در هفتمین دیدار در اگوست گذشته در سینسیناتی این تنیسور قبرسی بود که در یک دیدار که در شب برگزار شد بازی را برد (6-4 - 4-6 – 6-4). این اولین دیدار این دو در خاک رس خواهد بود.
در دیدار بعد، راجر فدرر هشتمین دیدار رودرروی خود با فلسیانو لوپز را برگزار خواهد کرد (7-0). از زمانی که در دو سال گذشته این تورنمنت به خاک رس منتقل شده (2009) راجر به فینال رسیده است. قهرمانی در اولین دوره 2009 و مقام دومی در 2010. راجر در 5 تورنمت امسال خود یا به نیمه نهایی رسیده یا بالاتر. اما او در مونت کارلو در یک چهارم مقابل ملزر حذف شد، لوپز هم از تورنمت بلگراد میاید که در هفته قبل در آن به فینال رسید و در راند اول Madrid نیز میروس راونیچ را در سه ست حذف کرده.
لوپز به فدرر گفت: "من هر روز تمرین می کنم تا با بازیکنانی همانند کسی که اینجاست بازی کنم. بهترین بازیکن تاریخ." او گفت: "من در شرایط خوبی هستم و می خواهم فصل خاک خوبی داشته باشم. من تلاش می کنم تا بازی بهتری نسبت به بازی با راونیچ داشته باشم و اگر اینکار را انجام دهم من فرصت های خوبی خواهم داشت."
در کورت Arantxa Sanchez-Vicario اندی موری بخت چهارم مسابقات با TOP 10 سابق ژیل سیمون بازی خواهد کرد که در دیدارهای روبرو 5-1 پیش است. این دو فینالیست های سال 2008 همین تورنمت هستند که ماری مرد فرانسوی را شکست داد.