نمایش پست تنها
قدیمی 05-03-2011, 09:10 PM   #53
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

رنک یک زنان کارولاین وزنیاکی ب غلبه بر یووانفسکی صربستانی (6-4 - 6-4) به راند سوم صعود کرد.

وزنیاکی 2 بار در ست اول و سه بار در ست دوم حریف را بریک کرد. در حالیکه 8 بار از 11 فرصت بریک حریف رو سیو کرد.

وزنیاکی گفت: "یووانفسکی خیلی جوان هست و من قبلاً با او مسابقه نداده بودم. او خطاهای (UN) زیادی داشت. اگرچه در اواخر مسابقه او بهتر شد و برای من اسان نبود."

سامانتا استوسار استرالیایی با غلبه بر هانچوا صعود کرد (7-6 - 7-5). استوسار همچنین ماه گذشته در اشتوتگارت او را شکست داده بود.
استوسار گفت: "من تعدادی از بهترین بازی هایم در امسال را روی خاک قرمز انجام داده ام. بنابراین من خوشحالم."

در قسمت مردان، خوان مارتین دلپوترو ارژانتینی با غلبه بر یک مشکل مفصل ران سید سیزدهم میخائیل یوژنی روس را شکست داد تا به راند دوم صعود کند (6-1,3-6,6-3).

سونگا فرانسوی هم با غلبه بر ریبا اسپانیایی به راند سوم صعود کرد(6-4 - 6-2).

دلپوترو قهرمان US open 2009 کسی که بخش زیادی از فصل گذشته را بعد از عمل جراحی مچ دست از دست دا. در ست دوم این مسابقه دکترها را برای درمان در کورت فراخواند.

دلپوترو گفت: "من در لگن پایم درد دارم. من تلاش می کنم تا بازی کنم با این شرایط، تلاش می کنم تا پیروز شوم با وجود درد."
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: