نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
خب یه سرچی زدم در مورد Balance راکت.
بالانس یه راکت همونطور که گفتم به تقسیم وزن راکت در راستای طولش گفته میشه، مثلا یک راکت 27 اینچی رو تصور کنید که نقطه وسطش 13.5 اینچ میشه، اگه وزن راکت در این نقطه به طور مساوی تقسیم بشه این راکت تعادلی یا Even Balance خونده میشه، اگر این نقطه به سمت سر راکت باشه راکت "سر سنگین" Head Heavy خونده میشه و اگر این نقطه به سمت دسته راکت باشه راکت "سر سبک" یا Head Light خونده میشه.
حالا اگه روی راکتها رو نگاه کنید معمولا بالانس رو با پوینت (pts) نشون میدن، هر پوینت هم برابرست با 1/8 اینچ.
مثلا راکت راجر فدرر BLX Six.One Tour بالانسش 9 pts HL هستش، یعنی 9 پوینت سر سبک، با این حساب بالانس راکت حدود 1 اینچ (دقیقش 1.125 اینچ) نزدیکتر به سمت دسته راکت هستش. در واقع راکت در فاصله 12.5 اینچی از ته راکت بالانس میشه (طول راکت 27 اینچه و نقطه مرکزیش میشه 13.5 اینچ)
ببخشید یه ذره جمله بندی ها خراب شد.
|
مرسی از اینکه سایت رو بروز نگه میدارید!
من از خیلیا راجع به این مساله (fps)سوال کرده بودم اما هیچ کس نتونست درست توضیح بده !
اما در مورد پستی که زدید باید بگم که هر پوینت (point) برابر یک هفتادم اینچه یعنی 0.0138889 ولی دقیقترش میشه این:
1point=0.01383 inch
با این حساب اگر به عنوان مثال راکت خودمو با مشخصات زیر
lenght = 68.6 cm = 27 inch
balance = 33.0 cm = 12.99 inch
4pts HL
در نظر بگیریم 4 pts میشه:
4pts * 0.01383 = 0.05532 inch =0.14 cm
طبق مفهوم گفته های شما اگر از نقطه مرکزیه راکت ( یعنی 34.3cm = 13.5 inch ) به اندازه 4 pts (یعن 0.05532inch = 0.14 cm ) به طرف دسته راکت حرکت کنیم به نقطه بالانس راکت میرسیم در صورتی که در عینه نا باوری این طور نیست!!!

چراکه مقداره درستی که بدست میاد 1.3cm = 0.511inch میباشد!
این عدد از این راه بدست اومده :
13.5inch - 12.99inch =0.511
حالا اهل فن بیان توضیح بدن کجای کار میلنگه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!