نمایش پست تنها
قدیمی 03-12-2011, 08:16 PM   #115
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط swiss_maestro نمایش پست ها
دوستان نياز به كمك دارم
من اگر بخوام بازي ماريا يا هر بازي ديگه اي رو از اينترنت به صورت انلاين نگاه كنم بايد به چه سايتي مراجعه كنم؟

سرعتم 256kb/s هست. سايت هايي كه بازي ها رو پخش مي كنن زيادن ولي اكثرا به درد من نخوردن.

اگر كسي تجربه ديدن بازي انلاين رو داره كمكم كنه.

با تشكر.

بهترین لینک های پخش رو سایت LiveScoreHunter که در بالا ذکر شده، داره. انواع و اقسام سرعت ها قابل استفاده هستند. البته 256 ایران افتضاحه و حتما با توقف های کوتاه مواجه خواهید شد، اما با توجه به این که همین 256 از ISP و PAPهای مختلف، دارای کیفیت های متفاوت هست، باید خودتون تک تک لینک ها رو امتحان کنید تا بهترین رو به تجربه پیدا کنین.

فقط اینو بگم که اولین لینک در اکثر بازی ها از سایت bet365 هست که با زیر 512 جواب نخواهد داد و همیشه گیر خواهد کرد.

ضمنا بهتره که برای مرورگرتون جدیدترین نسخه Flash Player رو نصب داشته باشید: (به دلیل تحریم، باید برای دانلود این نرم افزارها از وبسایت Adobe با آیپی های خارج از ایران اقدام کنید)

فلش پلیر برای مرورگر اینترنت اکسپلورر
فلش پلیر برای سایر مرورگرها (مانند فایرفاکس)

بعد از نصب لازمه که مرورگر اینترنتی خود را ببندید و دوباره اجرا کنید.

نکته: (اصولاً استفاده از آیپی های خارج از ایران به وسیله برنامه های چیز!شکن و یا Wii-Pee-N!ها به پخش بهتر مسابقات از طریق اینترنت کمک می کنه.)

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: