نمایش پست تنها
قدیمی 01-26-2011, 11:34 PM   #831
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلام نمایش پست ها
با سلام

شايد خيلي ها از اين حرف من خوششون نياد.

ولي اينجا ديگه از كل كل خبري نيست. حد و حدود احترام كذاشتن خيلي مصنوعي شده!!!

ورزش با هيجان زنده است و كل كل كردن جزيي از هيجانه.
اينجا طوري همه به هم احتام ميزارن كه آدم فكر ميكنه تو يه مجلس ديگه است!!!!!

منظورم تبليغ بي احترامي يا دادن فحش ناموسي نيست!!!!!
منظور اينه كه بهتره آدم ها براساس ذوق و سليقه و احساسشون كه گاهي اوقات بر منطق غلبه ميكنه، از يه بازيكن خاصي طرفداري كنن و از حرفشون كوتاه نيان!!!! به اين ميكن كل كل!!

واقعا بنظرم بعضي اوقات اينقدر بهم تعارف ميكنيد و به هم احترام بي موقع و زيادي از حد متعارف ميزاريد، آدم اينجا رو با جاهاي ديگه اشتباه ميگيره!!!

ياد ميلاد بخير. البته خيلي كاراش هم از حد ميگذشت ولي در كل شور و هيجان و ذوق ورزشي به تاپيك ميداد. يادش بخير تعداد صفحات يك رويداد به بالاي 200 ميرسيد.

....

با احترام به تمام دوستان (آخرش گفتم منم احترام بذارم يه موقع از خط خارج نشم!!!)
اره منم موافقم. من اولش كه وارد سايت شدم اينجوري كه شما مي گي صحبت مي كردم. ولي به دليل اينكه مورد استقبال دوستان قرار نگرفت و كسي از پستام تشكر نمي كرد طرز صحبتمو عوض كردم و مثل بقيه با بسم الله بسم الله صحبت مي كنم. مثلا من خيلي الان دوست دارم بگم (نادال به زانو در اومده بود كاردش مي زدي خون در نميومد. مثل خر تو گل گير كرده بود اخرم مثل هميشه خودشو زد به مصدوميت و من از اين باخت نادال خيلي خوش حال شدم)
من اگر اين جمله ها رو پست مي كردم تشكر كه نمي كردن هيچ , شرفمم مي بردن حتي فدرري ها هم به من اعتراض مي كردن. واسه همين براي اينكه ازم تشكر كنن مجبورم بگم خيلي از باخت نادال ناراحتم. نادال واقعا نادال هميشگي نبود. و از اين جور تعارفات الكي.
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: