خب پس از برد شیرین راجر و بازی خوبی که امروز از خودش نشون داد و برد به نسبت ساده جوکو مقابل بردیچ میرسیم به دو بازی دیگر دور کوارتر...دوگوپولوف و اندی..یه بازی که شاید شگفتی داشته باشه ولی بعید به نظر میرسه..موری مث پارسال داره حریفان خودشو با اقتدار میبره...و اگه سه هیچ ببره و اونطرف نادالم سه هیچ ببره دو بازیکنی به سمی میرسن که هیچ ستی از دست ندادن و اونوقت جذاب میشه...به نظر من دوگو دو بازی 5ستی داشته و از لحاظ بدنی یکم افت داره در مقابل اندی از تایمینگ خوبی برخورداره و میتونه بهتر عمل کنه باید ببینیم فردا این دو بازیکن چه میکنن اما شانس اندی بیشتره مگر از اون اتفاقات نادر استرالیا اپن بیفته و یه پدیده مث دوگو خودشو بالا بکشه...من بازی دوگو رو دوس دارم چون خیلی قشنگ بازی میکنه وپیشرفتش خوب بوده...
نادال و فرر بازی دیگر فردا هست..فرر به نظر من در بهترین شرایط بازی قرار داره...فردا رالی های طولانی زیادی رو شاهد خواهیم بود..فرر سابقه شکست نادال رو در گرند اسلم داشته ببینیم چه میکنه..به نظر من فرر نادال رو اذیت میکنه ولی توان شکست او رو نداره.
کیم عزیز هم فردا با رادوانسکا بازی داره...ایشالله میبره و به سمی میرسه.
راجر با نوله باز در سمی دیدار میکنه!یاد سمی یو اس اپن!!!راجر باید مث بازی استان بازی کنه و نوله رو شکست بده
|