01-23-2011, 08:21 PM
|
|
Statistician
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger
در کل کری خوندن رو هیچ کس دوست نداره! فکر نمیکنم کسی مخالف این باشه که این حرفارو قبل از بازی زدن جنبه خیلی خوبی نداره.
مورد بعدی اینه که به نوعی توهین به حساب میاد به خصوص برای راجری که تقریبا یکی از بزرگان و پر افتخارترین بازیکن تور هست ...اینکه یک بازیکن خیلی معمولی بیاد اینجوری حرف بزنه جنبه بی احترامی داره.
بعدم حرکات بعد از بازی و دست دادنش ...مشخص هست مشکل داره و به طبع من هوادار هم خوشم نمیاد از این کارا و فکر کنم بیشتر مردم هم همینگونه باشن.به صورت کلی اصلا جالب نبود!
در ضمن دوست گرامی هرکس نمیتونه راجر رو بزنه حتی الان! اگر تمرکزش رو وسط بازی از دست نده و سطحش رو از اول تا اخر نگه داره ( شبیه اتفاقی که در اکثر جام های پارسال بعد از ویمبلدون افتاد) بردن راجر کار حضرت فیل هست! مگر اینکه خودش بره تو کار خطا زدن . اینکه بازیکنی بیاد ازش به زور امتیاز بگیره ...کم پیش میاد. سیمون هم خود راجر انقدر ارور داد و اعصابش بهم ریخت کارش به اونجا رسید اگر نه شبیه اون 2 ست. ست سوم هم تموم میشد
|
اتفاقا خود فدرر استاد کری خوندن و رفتن روی اعصاب حریف قبل از مسابقس نمونش همین مصاحبه قبل از استرالیاس که خواسته تمام فشارا روی رافا باشه یا همین پارسال، کاری که هیچکس توی تاریخ انجام نداده یعنی بردن تمام مسترزهای خاک توی یک سال فدرر براحتی از ارزش اون کم کرد؟ مگه رافا هم بازیکن بزرگی نیست؟ خوب منه هوادار رافا هم از این حرف فدرر ناراحت میشم و یه نوع توهین حسابش میکنم یا اینکه این حرفا واسه فدرر اشکالی نداره ولی برای بقیه داره؟
معلومه که هرکس نمیتونه راجرو بزنه اونوقت گیر وکیلای میلیاردیش میوفته خیلی جالبه این مدلیشو دیگه ندیده بودیم کسی نمیتونه راجرو ببره مگه اینکه خود راجر ارور بده خیلی خیلی جالبه یعنی رولند 2008 هم راجر به ارورهای خودش باخت نه رافا؟؟ یعنی درحالت عادی راجر خطا نمیکنه!!! حریفاش هم نمیتونن به خطا وادارش کنن!!! بابا اصلا فدرر معصومه خطا نمیکنه!!! عقیده شما خیلی برام جالبه شما شکستن 1242 برد جیمی کانرزو نمیگی کار حضرت فیله ولی بردن راجرو میگی کار حضرت فیله؟؟ پس با این حساب حضرت رافا 14 بار مبعوث شده و حضرت فیل شده
|
|
|