در اینکه من نظرم مخالفه شکی نیست و هر کسی هم نظر خودشو داره و از نظرش برنمیگرده... حالا شما که درکت بالاس و من رو به درک پائین متهم می کنی بگو ما متوجه بشیم وقتی بازیکنی که ریسکی بازی کنه اگرسیوه پس اولترا اگرسیو چیه؟؟ یعنی فرق بین بازیکنی مثل نواک سال 2008 رو با نواک کنونی برای ما بگو؟؟! یا فرق بین ورداسکو با فدرر که ورداسکو اولترا اگرسیوه و فدرر اگرسیو!!
دوست عزیز من شما که یه چیزی همینطوری برای مخالفت کردن میگی
(میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست!!
) حالا به ما بگو ببینیم اگه بازیکنی مثل رافا که نامبر وانه بیاد اونطوری دیمی بازی کنه و هی ارور بده پس فرقش با بازیکنی مثل گولبیس که تو یه بازی 40 تا ارور میده چیه؟؟ آیا نامبر وان دنیا میتونه همینطوری الکی بره برای کات کردن رالی و زدن توپ به بیرون و تور؟؟
آیا بنظر شما فدرر اگرسیوه یا دیفنسیو؟؟ چون شما به کنترلد اگرشن و اولترا اگرشن ظاهرا اعتقادی نداری هر کی بره که بزنه به در و دیوار اگرسیوه پس فدرر که اینطوری نیست و هوشمندانه تا مطمئن نشه حمله نمی کنه!! پس فدرر در این دسته بندی شما در چه بخشی جای داره؟؟
تا اینجا بحث سر استایل بازی هست. حالا بحث زمین ها و کندیشون...
در این مورد محمد یه پستی چند روز پیش داد که توضیحات کاملی در مورد دلیل کند شدن سطوح، که شما هم بحث رو به بیراهه کشوندید و من از تکرارش اجتناب می کنم. ولی، من خودم گفتم استرالیا از 2008 سطحش تغییر کرد و کل دنیا هم اعلام کردن و گفتن سطح جدید کند تر از ریباند ایس هست پس در این مورد ابهامی وجود نداره!
حالا شما میای اون روز میگی هر سال دارن کندش می کنن!!! و الان حرف خودت رو نقض می کنی و میگی از 2008 کندش کردن که همون حرف منه... اون روز میای میگی من چشم بسته میگم کنده یا تند، با یه مصاحبه ی رادیک که شرایط آب و هوائی سطح رو کندتر کرده خودت هم جوابی نداشتی بدی و میای بحث پم شرایور رو پیش می کشی و خلاصه میزنی به جاده خاکی...
ویمبلدون رو من خودم گفتم از 7-8 سال پیش کندترش کردن، حالا دلیل مخالفت شما چیه خدا میدونه!؟
رولند هم که از 2009 تندترش کردن و این رو گفتم آمار وینر ها و سرویس وینر ها مشخص می کنه... این بدین معناس که سطوح تغییر می کنن ولی نه که لزوما فقط کند بشن!!
از جائی که کند شدن زمین ها به سبک بازی رافا بیشتر Suitـه بنده شک داشتم و دارم که منظور شما به این قضیه بوده چون این بحث رو در فروم های خارجی زیاد دیدیم...
در آخر هم اون قسمت هایلایت شده ی شما گویای همه چیزه، چون اگه بخوان سطحی رو کند یا تند بکنن از کسی ترس ندارن بیان یواشکی این کار رو بکنن و اینکه میگید جائی رسما اعلام نشده خیلی عجیبه
در نهایت هم من دیگه به این بحث ادامه نمیدم چون من از موضعم کوتاه نمیام و شما هم شک ندارم به حرفتون قائل هستید!