نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2011, 08:13 PM   #496
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger نمایش پست ها
بله گفتم نتیجه نمیگیره..منظورم در زمین های غیر از خاکی بود! دید نتیجه نمیگیره ..سبکش رو عوض کرد..کذبه؟ جالبه.
در مورد نادال و بازیش منظورم رو متوجه نشدی اینجوری برات توضیح دتدم ..که اوایل دفاعی محض بود اما الان بهتر شده..خیلی حرف عجیبی هست؟ درکش مشکله؟ نمیدونم والا...اوایل دفاع میکرد الان خیلی بهتر شده و اگرسیو تر شده اما نسبت به قبلش..نه اینکه بگیم بازیکن اگرسیوی هست...شما به بزرگواریت ببخش !
در مورد رالی و تنیس..کاملا مشخص هست منظورم رو متوجه نمیشی! من کاری به اینکه اسون هست یا سخت ندارم کاری به اینکه میشه رالی رو کوتاه کرد یا نه ندارم...
دارم میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست!
نه حرفای من از رو هوا نیست! شما خیلی به اطلاعتت مطمن هستی و منابغ مختلف رو جستجو نمیکنی...من نمیتونم از هرچیزی که میخونم یه بک اپ و کپی بگیرم که به کسی ثابت کنم. اصلا نیازی نیست! شما دوست داری باور میکنی دوست نداری نمیکنی...
در مورد تند شدن رولاند گاروس و کند شدن زمین های دیگه واقعا شما فکر کردی مخالف حرف من هست جدا؟! خب یه توضیح براتون میدم شاید نظرت عوض شه...
استرالیا هارد هست و کند شده ..درست؟! حالا از 2008 که قبول داری؟
ویمبلدون هم کند شده...
امریکا هم یک نگاه بکنی بازی 2005 با الان رو مشخص هست کند شده حالا اینکه خبر رسمی ازش نیومده به خودشون ربط داره..
رولاندگاروس هم که دیگه توی کندی روی دست نداشت..دارن کمی تند ترش میکنن..
اکثر هاردکورت های مستر ها شبیه...میامی ایندیال ولز..شانگهای....تورنتو..و مسترزهای خاکی هم که کند هست. لندن هم کند هست...
یه سینیسناتی تند هست و امریکا که اونم اگر ببینی در 3-4 سال اخیر متوجه کند شدنش میشی...
با این شرایط! به صورت کلی...زمین ها دارن کند میشن یا تند؟ همشون کند شدن..رولاندگاروس هم که خدای کندی هست کمی تند تر شده...
یه جوری حرف نزنین انگار همه چی برای همه سبک بازیکنان فراهم شده..در کل همه چیز کند تر شده
حالا نظر شما مخالف هست...بازم نظر شخصیتونه...

در اینکه من نظرم مخالفه شکی نیست و هر کسی هم نظر خودشو داره و از نظرش برنمیگرده... حالا شما که درکت بالاس و من رو به درک پائین متهم می کنی بگو ما متوجه بشیم وقتی بازیکنی که ریسکی بازی کنه اگرسیوه پس اولترا اگرسیو چیه؟؟ یعنی فرق بین بازیکنی مثل نواک سال 2008 رو با نواک کنونی برای ما بگو؟؟! یا فرق بین ورداسکو با فدرر که ورداسکو اولترا اگرسیوه و فدرر اگرسیو!!

دوست عزیز من شما که یه چیزی همینطوری برای مخالفت کردن میگی (میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست!!) حالا به ما بگو ببینیم اگه بازیکنی مثل رافا که نامبر وانه بیاد اونطوری دیمی بازی کنه و هی ارور بده پس فرقش با بازیکنی مثل گولبیس که تو یه بازی 40 تا ارور میده چیه؟؟ آیا نامبر وان دنیا میتونه همینطوری الکی بره برای کات کردن رالی و زدن توپ به بیرون و تور؟؟

آیا بنظر شما فدرر اگرسیوه یا دیفنسیو؟؟ چون شما به کنترلد اگرشن و اولترا اگرشن ظاهرا اعتقادی نداری هر کی بره که بزنه به در و دیوار اگرسیوه پس فدرر که اینطوری نیست و هوشمندانه تا مطمئن نشه حمله نمی کنه!! پس فدرر در این دسته بندی شما در چه بخشی جای داره؟؟

تا اینجا بحث سر استایل بازی هست. حالا بحث زمین ها و کندیشون...

در این مورد محمد یه پستی چند روز پیش داد که توضیحات کاملی در مورد دلیل کند شدن سطوح، که شما هم بحث رو به بیراهه کشوندید و من از تکرارش اجتناب می کنم. ولی، من خودم گفتم استرالیا از 2008 سطحش تغییر کرد و کل دنیا هم اعلام کردن و گفتن سطح جدید کند تر از ریباند ایس هست پس در این مورد ابهامی وجود نداره!

حالا شما میای اون روز میگی هر سال دارن کندش می کنن!!! و الان حرف خودت رو نقض می کنی و میگی از 2008 کندش کردن که همون حرف منه... اون روز میای میگی من چشم بسته میگم کنده یا تند، با یه مصاحبه ی رادیک که شرایط آب و هوائی سطح رو کندتر کرده خودت هم جوابی نداشتی بدی و میای بحث پم شرایور رو پیش می کشی و خلاصه میزنی به جاده خاکی...

ویمبلدون رو من خودم گفتم از 7-8 سال پیش کندترش کردن، حالا دلیل مخالفت شما چیه خدا میدونه!؟

رولند هم که از 2009 تندترش کردن و این رو گفتم آمار وینر ها و سرویس وینر ها مشخص می کنه... این بدین معناس که سطوح تغییر می کنن ولی نه که لزوما فقط کند بشن!!

از جائی که کند شدن زمین ها به سبک بازی رافا بیشتر Suitـه بنده شک داشتم و دارم که منظور شما به این قضیه بوده چون این بحث رو در فروم های خارجی زیاد دیدیم...

در آخر هم اون قسمت هایلایت شده ی شما گویای همه چیزه، چون اگه بخوان سطحی رو کند یا تند بکنن از کسی ترس ندارن بیان یواشکی این کار رو بکنن و اینکه میگید جائی رسما اعلام نشده خیلی عجیبه

در نهایت هم من دیگه به این بحث ادامه نمیدم چون من از موضعم کوتاه نمیام و شما هم شک ندارم به حرفتون قائل هستید!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: