نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2011, 04:59 PM   #475
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
بله فدرر 2 متر رفته بود پشت بیس لاین ، اما نا خواسته ، نمیدونست باید چیکار کنه مقابل سیمون ، این سیمون بود که باعث سردرگمی فدرر شده بود.
ضمنا شما یه تیکه از یه بازی فدرر رو مثال میزنی ؟ رافا اکثر زمان بازی رو اینجوری بود !
4 متر پشت بیس لاین بودن هم به خودیه خود بد نیست ، اگه نتیجه بده چرا نباید بایستی ؟ ولی من به شخصه وقتی بازی اینجوری میبنم لذت نمیبرم .
افشین داری دو تا چیز رو با هم قاطی می کنی، این که تو لذت نمیبری یه چیزه و اینکه سبک و نوع بازی چیه هم یه مورد جدا... من تو پست قبلیمم گفتم شرایط بازی ایجاب می کنه جلوی بعضی حریفا بری عقب و جلوی یه کسانی هم بیای توی کورت! رافا با همون سرویس های خوبش تو یو اس اپن جلوی گاباشویلی که دیوانه کننده هجومی کار میکرد خیلی رالی ها رو دفاع میکرد و این دلیل نمیشه بگیم کلا دفاعی بودش...

در گذشته هم همین بوده، یکی به پست رافا میخورد که از اول تا آخرش هجومی کار میکرد و رافا مجبور میشد دفاع کنه و یکی دیگه دست و پا بسته تر بود و رافا بیشتر حمله میکرد! تنها تغییر فعلی بازی رافا سرویسشه که جدا از چیپ پوینت های زیاد بهش اجازه میده بیشتر به داخل کورت بره و البته تغییر زهش هم کمک کرد، ولی با همون سرویس داغون پارسال و پیرارسالش هم رافا تماما دفاعی محض نبود!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: