نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
دیروز یه صحنه تو ست چهارم بازی با سیمون من دیدم فدرر چسبیده به لاینزمن پشت زمین  همون موقع با خودم گفتم دوستای فدرری که میان از رافا ایراد میگیرن باید این رو درک کنن که بسته به شرایط بازی بازیکن باید جاشو تغییر بده، وقتی سرویس حریف بعد از برخورد به باکس شما ارتفاع زیادی میگیره باید بسته به نوع سرویس حریف جاتو عوض کنی، اینکه رافا روی خاک یه موقعی میرفت چند متر پشت بیسلاین وامیستاد یا هنوزم شرایط ایجاب کنه وامیسته بیشتر برای راحت تر ریترن کردنه و نه دلیلی برای دفاعی بودنش...
تو رالی ها هم که روی خاک خب شرایط مجبور می کنه برای راحت ریترن کردن هر توپی فاصله ی زیادی از توپ بگیری و خب یه موقع حریفت اولترا اگرسیوه و بیشتر چپ و راست میبردت و این دلیل نمیشه که حتما دفاعی باشی حتی گونزو هم خیلی مواقع جلوی رافا مجبوره چپ و راست بره دلیل میشه بگیم دفاعیه؟؟ 
|
بله فدرر 2 متر رفته بود پشت بیس لاین ، اما نا خواسته ، نمیدونست باید چیکار کنه مقابل سیمون ، این سیمون بود که باعث سردرگمی فدرر شده بود.
ضمنا شما یه تیکه از یه بازی فدرر رو مثال میزنی ؟ رافا اکثر زمان بازی رو اینجوری بود !
4 متر پشت بیس لاین بودن هم به خودیه خود بد نیست ، اگه نتیجه بده چرا نباید بایستی ؟ ولی من به شخصه وقتی بازی اینجوری میبنم لذت نمیبرم .