نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2011, 04:40 PM   #471
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
من وقتی میبینم طرف ایستاده ته زمین و 100 تا توپ رد و بدل میشه و حمله نمیکنه و حریفش رو هم به چپ و راست زمین نمیکشونه ، اسمش رو نمیزارم اگرسیو ! بازیهای تو گرس رو هم دقیقا به خاطر ندارم ولی توی هارد خیلی از بازیهاشو دارم . دقیقا می ایستاد ته زمین و هیچ حمله ای نمیکرد و اصلا هم مثل کلی حریف رو به چپ و راست زمین نمیکشوند.

دیروز یه صحنه تو ست چهارم بازی با سیمون من دیدم فدرر چسبیده به لاینزمن پشت زمین همون موقع با خودم گفتم دوستای فدرری که میان از رافا ایراد میگیرن باید این رو درک کنن که بسته به شرایط بازی بازیکن باید جاشو تغییر بده، وقتی سرویس حریف بعد از برخورد به باکس شما ارتفاع زیادی میگیره باید بسته به نوع سرویس حریف جاتو عوض کنی، اینکه رافا روی خاک یه موقعی میرفت چند متر پشت بیسلاین وامیستاد یا هنوزم شرایط ایجاب کنه وامیسته بیشتر برای راحت تر ریترن کردنه و نه دلیلی برای دفاعی بودنش...

تو رالی ها هم که روی خاک خب شرایط مجبور می کنه برای راحت ریترن کردن هر توپی فاصله ی زیادی از توپ بگیری و خب یه موقع حریفت اولترا اگرسیوه و بیشتر چپ و راست میبردت و این دلیل نمیشه که حتما دفاعی باشی حتی گونزو هم خیلی مواقع جلوی رافا مجبوره چپ و راست بره دلیل میشه بگیم دفاعیه؟؟
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: