نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2011, 04:00 PM   #7
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
این دیگه چه حرفیه ؟فورهند رو از هر تنیسوری بگیری کارش تمومه.. بازیکن بسیار خوش فکریه دلپونی
نه عزیز من این جرف رو نزن..منظورم از اینکه میگم ازش بگیری یعنی اینکه اگر قدرت فرهند زدنش رو ازش بگیری و به صورت معمولی ( نه سنگین) فرهند بزنه میبازه چون بیشترین امتیازی که میگیره و بازیکن هارو اذیت میکنه به خاطر همین فرهنداست...
بازیکنانی زیادی هستن که در بازیهای مختلف روز بدی رو دارن...و فرهنداشون رو خوب نمیزنن ولی همچنان میبرن...مثالی میزنم
راجر و بردیچ در همین استرالیا 2009...تا جایی که من یادمه هیچ کدوم از ضربه های راجر کار نمیکرد...روز بدی رو داشت ولی بازم برد...این بهترین مثالیه که براش دارم.
اما دلپترو اگه روز بدی داشته باشه وفرهنداش کارایی لازم رو نداشته باشه براش بعید میدونم بتونه کار خاصی رو انجام بده..البته نظر شخصی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr نمایش پست ها
اقا فرشاد خوب اگه فدرر فورهند ازش بگیرن یا نادال چیکار میکننخوب یکی فورهندش قوی یکی بکهندش حالا دلپو فورهندش قویتره.تازه دلپو یه بازیکن کاملی فورهند عالی سرو عالی والی عالی بکهند متوسط خدایش با این قد هم خوب میدوه.
درست دوست من..اما بالا هم گفتم منظورم از فرهند نداشتن اینه مثلا روز بد فرهندش باشه یا کلا این قدرت فرهند رو ازش بگیری! بازیکنی نیست که بتونه با تکنیک های دیگه نتیجه رو برگردونه....بله در کل بازیکن خیلی عالی هست . شکی درش نیست..اما خب به نظرم دست و بالش زیاد باز نیست اگر فرهند نتونه خوب بزنه...تکنیکی برای جایگزین کردنش نداره
خوب میدوه..اما خوش استیل بازی نمیکنه(البته بازم نظر شخصی هست) تا نظر شما چی باشه

ویرایش توسط Farshad.Roger : 01-20-2011 در ساعت 04:22 PM
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: