نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2011, 09:25 AM   #429
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
درود
افشین جون حالا نمیگم رافا یه استثناس، ولی چون رافا از ابتدای کریرش با سرویس خوبی بازی نمیکرده زیاد به سرویس وابستگی نداره، می بینید که رافا معمولا توی تور بالاترین برد سرویس دوم رو داره ، البته موری حتی بهتر از سیمون میتونه ریتریو کنه روی همچین زمینی...

بحث ریتریو کردن و نکردن نیست ، من میگم سطح بازی سیمون خیلی بالابود . تا حالا ندیده بودم یه بازیکنی اینقدر توی زمین سریع حرکت کنه ، اگه فدرر توی والی کردن کوچکترین اشتباهی میکرد پس میشد ، سرویس رو هم که خوب زد ، جدای از همه ی این مسائل ، عجیب بود که میدیدم سیمون میتونه چنین سرعتی به توپ بده و از قدرت خودش استفاده کنه و این همه وینر بزنه ، سیمون بهترین بازی عمرش رو انجام داد ، بدترین مچ آپ ممکن هم برای فدرر بود ، ولی باز هم نتونست بازی رو ببره ، چون تو ست پنجم ، به جز دو سه گیم اول ، فدرر بهتر بازی کرد ، متس ویلندر هم گفت از الان به بعد ، راجر فدرر فیووریته ! کسی که گفته بود رافا فیووریته ، چرا باید هم چین حرفی بزنه ؟!
چون فدرر سخت ترین بازی ممکن رو با بدترین حریف ممکن پشت سر گذاشت ، پس شک نکن که برای هر بازی ای آمادست .
ضمنا سیمون دو ست اول هم همون سیمون بود ، اون فدرر بود که مافوق تصور بازی کرد و اصلا اجازه ی نفس کشیدن به سیمون نداد . توی همون دو ست هم فدرر یک لحظه بازیش افت میکرد سیمون به بازی مسلط میشد.شما که این قدر منطقی هستی چرا میگی حق به حق دار نرسید ؟ سیمون اگه میتونست دو ست اول رو هم بهتر از فدرر بازی میکرد و بازی رو میبرد ، اگه میتونست این کار رو کنه حقش برد بود .
ببین چه روزی دارم بهت میگم مجتبی این بازی از هر بازیه دیگه ای برای فدرر سخت تر بود ، هیچ ربطی به بکهندش نداشت ، کل بازیش بخاطر شرایط خاص بازی به هم ریخته بود ، موضوع فقط کانتر پانچر بودن سیمون نبود ، خیلی چیزای دیگه باعث شد که بازی اینجوری پیش بره . موری قدرت هجومی سیمون رو نداره و اگه راجر مثل بازی دیروز ته زمین بمونه و مثل خود موری توپ رو فقط پرت کنه تو زمینش نمیتونه کار خاصی کنه ، اما سیمون دیروز هر جا که لازم بود اگرسیو بود و هر جا هم که احتیاج به دفاع داشت دفاع میکرد،سطح بازی دیروز سیمون از موری و جوکوویچ هم بالاتر بود.

ویرایش توسط Afshin : 01-20-2011 در ساعت 09:36 AM
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: