نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin
تو وسط بازی تلویزیون الجزیره آمار backhand winners رو نشون داد که 10 به 1 به نفع سیمون بود! به نطر من روی بکهند راجر پیله کنی میشه فدرر رو شکست داد چون فدرر تو این زمین کند خوب نمیتونه با بکهندش وینر بزنه.من هم موافقم .بازی فدرر به first serve وابسته است.اشتباه نکنم تو ست سوم بود سه گیم خودش برک شد!دو ست اول رو راجر عالی بود ولی سیمون هم خیلی ضعیف کار کرد.بازی جذابی بود.خسته نباشید به هر دو تنیسور
|
بازی همه ی تنیسورا تا یه حدی به سرویس اول وابسته است ، ولی این فدرر اصلا مثل یو اس اوپن به سرویس وابسته نیست ، توی این بازی سیمون مافوق تصور بازی کرد ، ماری و جوکوویچ هم نمیتونن همچین بازی ای بکنند . به قول ممد مثل یوزپلنگ تو زمین این ور و اونور میرفت ، مچ آپ افتضاحی هم برای فدرر بود ، به همین دلیل ریتم بازی فدرر به هم خورد . مشکل بکهند نبود ، مشکل همه چیز بود ، چون تایمینگ بالکل به هم خورده بود . فورهند هم بد شده بود ، ضربات مثل قبل با اعتماد به نفس زده نمیشدند و خلاصه اینکه روی کل بازیش اثر گذاشته بود.
بازی های بعدی خواهید دید که بکهند مشکلی نداره و بازی هم به سرویس وابسته نیست ، بلکه شرایط خاص این بازی باعث شد که فدرر نتونه بازی خودشو بکنه !