نمایش پست تنها
قدیمی 01-19-2011, 04:47 PM   #375
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad10 نمایش پست ها
خو خدا را شکر که بازي رو برد و پيش بيني من درست از اب در نيومد!!
با سلام

دوست عزيزم من اين صحبت شما رو قبول ندارم که توي اين بازي راجر به سرويس وابسته بود!!
مگر راجر در ست اول و دوم چقدر بهتر از ست سوم و چهارم و پنجم سرويس زد که توست ست ها رو بگيره!!
امروز راجر از يک مشکل ديگه رنج ميبرد که به نظر من اون سرماخوردگيش بود که روي بازي اون از ست سوم به بعد تاثير گذاشت!!
سيمون توي ست هاي اول و دوم هيچ حرفي هم در رالي ها و طول بازي براي گفتن نداشت و اين درست نيست که راجر را به سرويس اول وابسته نشان بدهيم!! و اين صحبت در مورد بکند راجر هم صدق ميکنه!! شما توي ست اول و دوم نديديد که چطور بکهند ميزد!!
البته اين نظر بنده هست و شما ميتونيد هر نظري غير از اين داشته باشيد!!

موفق باشيد
در پناه حق.

من که چیزی در مورد سرماخوردگی فدرر نمیدونم ولی اگه صحت داشته باشه قابل توجه دوستانی که مشکل رافا رو مسخره میکردن و باختش به داوی رو بی ربط به سرماخوردگیش میدونستن!! حالا بیان بگن چطور انفرادی رو میبازه و میره دوبل اول میشه

ولی جدا از این قضیه ست اول و دوم سیمون اصلا اعتماد بنفس نداشت، ست سوم ببعد بقول سایمون رید تا اواخر بازی Front Runner بود و اون گیمی که سه مچ پوینت راجر رو سیو کرد هم عالی بود ولی فدرر گیمش رو پیدا کرده بود و سخت میتونست باز هم بریکش کنه
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: