نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger
چندین بار گفتم الان راجر بسیار عالی داره کار میکنه و خیلی نزدیک هست به روزهای اوجش! اما اگر ویلندر سال 2009 -2008 یا 2010 (تا اواسطش) رو گفته پیشرفت نسبت به 2005 تا 2007 . سخت در اشتباه هست.
از ویمبلدون پارسال به اینور! بله قبول دارم اما قبلش...نه! چه پیشرفتی؟ فقط تجربش بیشتر شد و از هر لحاظ بازیش نسبت به اون روزها افت کرد! اما از وقتی اناکن اومده ..داره عالی کار میکنه + بازی ذهنی بهتر و تجربه بیشتر در نتیجه بازیکن بهتری شده نسبت به سابق!
دم نلبندیان گرم...حیف که در این 2-3 سال اخیر بیشتر مصدوم بود و نتونست خودش رو پیدا کنه . واقعا یکی از معدود بازیکنایی هست که میتونه زاویه های عجیب غریب به توپ بده و هرجا که دلش میخواد توپ رو بزنه....
اسلایس بک هنداش کمی ضعیف هست اما بازیکن فوق العاده کاملی هست اگر در اوج باشه . چشم نواز بازی میکنه
|
همون 2008 و 2009 هم نسبت به 2006 بازیکن کاملتر و بهتری بود ، البته نیمه ی اول 2008 رو فاکتور بگیر که بخاطر مریضیش اصلا خوب کار نمیکرد.
این که نتایجش بهتر نبود ، به بالاتر رفتن سنش ، پیشرفت رقیبا و نداشتن Consistency در بازیش بر میگشت نه این که بازیش نسبت به 2006 پسرفت کرده بود.
همه چیزش کامل تر شده ، فقط سرعت حرکتش توی زمین کمتر شده .
من همین چندروز پیش بازیش با تامی هاس توی استرالیای 2006 رو دیدم ، اکثر بازیهای راجر رو هم تو آرشیوم دارم ، واقعا الان (این چندسال) بازیش کامل تر شده ، ولی در گذشته چون بازیش ثبات خیلی زیادی داشت ، افت کمی توی بازی میکرد و به همین دلیل نتایج بهتری میگرفت.
سرویس به مراتب بهتر شده ، فوت ورک خیلی بهتر شده و خیلی چیزای دیگه .
پل آناکون توی گیم پلن راجر تاثیر گذاشته و البته از نظر روحی هم خیلی تاثیر گزار بوده ، ولی مسلما اینطور نبوده که آناکون به فدرر فورهند زدن یا سرویس زدن رو یاد بده ... فرق این راجر فدرر با فدرره ویمبلدون اینه که با یک گیم پلن خاص وارد زمین میشه و تا آخر بازی سعی میکنه اونو اجرا کنه و مثل گذشته غریضی بازی نمیکنه ، فرمش هم که خوبه ، به همین دلیل بازیهاشو راحت تر میبره .