نمایش پست تنها
قدیمی 01-18-2011, 03:06 PM   #331
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya.alex نمایش پست ها
این شما نیستی که صحیح یا غلط بودن حرف منو تشخیص میدی، این شواهدیه که تاحالا

وجود داشته و نشون داده بازی قبلی اگه زودتر تموم بشه بازی بعدی سرساعت مقرر برگزار میشه.

الانم دارم میگم بازی فردا فدرر-سیمون طبق اعلام رسمی 1:30 به وقت تهران برگزار میشه.

چیه ؟ دوباره کل کل خونت کم شده؟ کلا آدم بیکاری هستی ! از خروس خون تا بوق سگ میای تو سایت ببینی کی به کی چی میگه بپری وسط !

دفعه قبلی داشتم با علیرضا مورای بحث میکردم و گفتم بیشتر باختای فدرر به مورای مربوط به سال2008 بوده که پریدی وسط گفتی نه سال 2009 !!!! که بهت اثبات کردمو کنف شدی !

ای سریم باز یه چیزی گفتم اومدی گفتی نه دقیقا معلوم نیست کی برگزار میشه که بازم ... !!!

هنوزم که چندروزی بیشتر از کل کل تاریخیت(!) نمی گذره که اعصاب همه رو خرد کرده بود!

مجبور نیستی هرکی هرچی میگه بپری وسط و فکر کنی عقل کلی یا اطلاعات صحیح اونچیزیه که تو میگی !

دیگه بحثی بات ندارم !
یه اشتباهی کردی ، منم اشتباهتو بهت گفتم ، بحثی وجود نداره . منم اوندفعه اشتباه کردم ، اشتباهم رو هم قبول میکنم ، این که حرف شما درست بود و بنده دیگه چیزی نگفتم یعنی کنف شدن ؟
همین امروز رو برات مثال زدم ، دیدی که ساعت برگزاری با اونی که توی لایو اسکور بود فرق داشت.بازی فردای راجر هم چون بازی دوم Night Session هست اگه بازی قبلش خیلی زود تموم شه ، زود تر از 1:30 شروع میشه.بحث من سر بازیهای دوم و سوم توی Rod Laver Arena بود . امروز هم متوجه اشتباهتون شدید ، نمیدونم چه اصراری داری به جای پذیرفتن بحث بکنی . بنده هم بحثی با شما ندارم ، فقط گفتم وقتی این همه دوستان زحمت میکشن و اعلام برنامه میکنن با اطلاع رسانی غلط زحماتشون رو هدر ندید.

ویرایش توسط Afshin : 01-18-2011 در ساعت 03:25 PM
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: