نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
از الان به بعد هم ببینید ، ولی اطلاعات غلط به کاربرها ندید . چون به هیچ عنوان بازیهای دوم و سوم در Day Session ساعت برگزاریشون مشخص نیست و کاملا به بازیهای قبل بستگی داره.میتونید خودتون امشب چک کنید .
هیچ چیز معتبر تر از سایت رسمی مسابقات نیست که ساعت خاصی رو برای بازی دوم و سوم مشخص نکرده ! فقط نوشته از ساعت 11 به وقت محلی بازی اول شروع میشه و بدنبالش بازیهای بعد.
http://www.australianopen.com/en_AU/..._schedule7.pdf
|
این شما نیستی که صحیح یا غلط بودن حرف منو تشخیص میدی، این شواهدیه که تاحالا
وجود داشته و نشون داده بازی قبلی اگه زودتر تموم بشه بازی بعدی سرساعت مقرر برگزار میشه.
الانم دارم میگم بازی فردا فدرر-سیمون طبق اعلام رسمی 1:30 به وقت تهران برگزار میشه.
چیه ؟ دوباره کل کل خونت کم شده؟ کلا آدم بیکاری هستی ! از خروس خون تا بوق سگ میای تو سایت ببینی کی به کی چی میگه بپری وسط !
دفعه قبلی داشتم با علیرضا مورای بحث میکردم و گفتم بیشتر باختای فدرر به مورای مربوط به سال2008 بوده که پریدی وسط گفتی نه سال 2009 !!!! که بهت اثبات کردمو کنف شدی !
ای سریم باز یه چیزی گفتم اومدی گفتی نه دقیقا معلوم نیست کی برگزار میشه که بازم ... !!!
هنوزم که چندروزی بیشتر از کل کل تاریخیت(!) نمی گذره که اعصاب همه رو خرد کرده بود!
مجبور نیستی هرکی هرچی میگه بپری وسط و فکر کنی عقل کلی یا اطلاعات صحیح اونچیزیه که تو میگی !
دیگه بحثی بات ندارم !