نمایش پست تنها
قدیمی 01-14-2011, 03:00 PM   #163
!GH-9924
Roger's Fan

آواتار !GH-9924

پستها: 99
سپاس: 8,105
در 92 پست 831 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger نمایش پست ها
منظورتون رو متوجه نمیشم؟! چه ربطی به روی تور اومدن داره؟
من کاری به یک بازی ندارم دوست گرامی . هیویت یک مچ اپ خیلی خوب هست برای راجر و نحوه بازیش به نوعی هست که راجر خیلی ساده میتونه ازش ببره! در کنار این مسله ...قوای بدنی هیویت نسبت به بازیکنان تاپ دیگر کمتر هست و هوش و بازی فکری راجر که مدام تاکتیک و ضرباتش رو عوض میکنه باعث میشه هیویت که خیلی روتین وار هست رو شکست بده!
در واقع بازی هیویت همچنان شبیه قدیم هست و راجر به خوبی اونو میشناسه...
یادمه در سینسی وقتی هیویت . تونی روش مربی سابق راجر رو استخدام کرده بود یک مرتبه بازیش مقابل راجر خیلی پیشرفت کرد و حسابی راجر رو سورپرایز کرد. اونم دلیلش این بود که تونی روش همه نکات بازیه راجر رو به هیویت گفته بود. بعد از اون هم همه چیز عادی شد...و بارها فدرری که روز خیلی بدی رو داشته هیویت رو برده . برای اینه میگم اصلا نمیشه خوب یا بد بازی کردن راجر رو در مسابقه ای مقابل هیویت سنجید. چون در بدترین شرایط هم میبره
درسته...اون پيرامون صحبت افشين بود(نقل قول نشده بود)
اما،اين كه درست راجر كلا مچ اپ خوبي باسه ليتون نبوده و نخواهد بود.بحث سر اگرسيو بودن يا نبودن بود.در پست بالا هم اشاره شد كه اين تنها يك مثال جزئي بودو لازم به بحث نيست.
من دارم ميگم راجر اگرسيو بود،شما هي مياي ميگي راجر مچ اپ خوبي واسه هيوئينت نيست.

بيخيال پهلوون...

اميدوارم خوان بتونه خوان سابق باشه.سليچ هم بتونه دوباره تو استراليا خودشو احيا كنه...
!GH-9924 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی !GH-9924 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: