نمایش پست تنها
قدیمی 01-13-2011, 03:29 PM   #98
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger نمایش پست ها
دوست من لندن کند هست! خیلی هم کند هست...
نادال یک شگردی که داره جلوی راجر اونم اینه که سمت بکهند راجر رو مورد حمله شدید با فرهند تاپ اسپین ها سنگین و سرویس هاش قرار بده . در لندن هم همین کارو کرد اما اینبار خبری از بکهندهای ضعیف که اکثرا خارج یا توی تور میرفت نبود.
در واقع باید بگم این بکهند راجر بود که 70% باعث بردنش در لندن شد. نه تنها خراب نشد بلکه backhand winner میزد راجر زیر فشار حمله های نادال. این یک نکته خیلی جالبی بود.
نادال بازیکنی هست که تا جایی که امکان داره فقط به سمت بکهند راجر حمله میکنه..که بالاخره نتیجه نداد پارسال! و به طبع نادال باید به فکر تاکتیک دیگری باشه.
انقدر راجر focus داشت روی بکهندش در لندن و مراقب بود از اون سوراخ گزیده نشه..بدون تردید اماده بکهند زدن میشد وقتی رافا سرویس میزد. نادال چند تا سرویس خیلی اروم و ساده رو به سمت فرهند راجر فرستاد و ace شد مشخص بود اصلا راجر به فکر فرهند زدن نیست
دوست عزیز من کاری به سرعت زمین ندارم الان!! مشخصا رافا تو فصل ایندور اصلا قابل مقایسه با Outdoor نیست... راجر ولی تو ایندور فوق العادس!

برداشت من از اون بازی مبهم هست، رافا نشون داده هر وقت بالای 3 ساعت بازی می کنه فرداش میبازه نمونش تو مادرید پارسال یا چنای 2008 هست. این بازی رو من ملاک قرار نمیدم چون رافا بهیچوجه رافای همیشگی نبود و اسپینش 20 درصد همیشه هم نبود. راجر تو مادرید با سرویس و دراپ شات رافای خسته رو برد پس فرداش باید می گفتید راجر تاکتیک جدیدی پیدا کرد!!

رافا مسلما از نقطه قوت خودش مقابل نقطه ضعف راجر استفاده می کنه ولی راجر نقطه قوتش سرویسه که نگیره کلا گیمش مقابل رافا میخوابه این یه واقعیته نمونه ی بارزش هم استرالین اپن 2009 هست!

این که راجر تمرکزش روی بکهند بود صد در صد صحت داره ولی اگه رافا میتونست مثل همیشه فورهند تاپ اسپینش رو بزنه مسلما راجر باید دنبال تاکتیک دیگری میگشت
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: