نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
بنظر من دلیل عمده ی برتری راجر مقابل رافا در Hard Indoor بیشتر به سرویس های خوب راجر برمیگرده تا بکهندش. مشخصه فدرر خوب سرویس بزنه اغلب با ریترن Short حریف مواجه میشه و بیشتر میتونه داخل باکس زمین بازی کنه تا پشت Baseline.
در واقع این بکهند فدرر نیست که به فورهند رافا میچربه بلکه سرویسشه که متمایزش کرده بخصوص توی کورت های سریع مثل شانگهای یا لندن. با این وجود دیدیم که رافا هم با اختلاف کمتر نسبت به بازیهای قبلی بر روی این زمین به راجر باخت و این نشون میده هر دو Game Plan های خودشون رو داشتن طوری نبوده که رافا فقط بخاطر اسپین فراوان فورهنداش یا روحیه ی ضعیف راجر رو ببره و اون وقت راجر با تاکتیک بکهند و Net Game و ... ببره!
این رو خود راجر هم میدونه که به هر کسی بتونه زیاد والی وینر بزنه به رافا بدلیل قدرت بالاش در Pass کردن نمیتونه ریسکی همش بیاد روی تور و این هم مرهون سرویس خوب راجره...
من نظر شخصیم اینه که آناکون با تمام احترامی که براش قائلم بیشتر به یه شوک یا تلقین میمونه برای راجر تا یه Drastic Change، و راجر از این طریق مقابل رافا روحیش مثل سابق نیست و بهتر بازی خودش رو اجرا می کنه و این تنها تغییریه که من در بازی فدرر دیدم 
|
دوست من لندن کند هست! خیلی هم کند هست...
نادال یک شگردی که داره جلوی راجر اونم اینه که سمت بکهند راجر رو مورد حمله شدید با فرهند تاپ اسپین ها سنگین و سرویس هاش قرار بده . در لندن هم همین کارو کرد اما اینبار خبری از بکهندهای ضعیف که اکثرا خارج یا توی تور میرفت نبود.
در واقع باید بگم این بکهند راجر بود که 70% باعث بردنش در لندن شد. نه تنها خراب نشد بلکه backhand winner میزد راجر زیر فشار حمله های نادال. این یک نکته خیلی جالبی بود.
نادال بازیکنی هست که تا جایی که امکان داره فقط به سمت بکهند راجر حمله میکنه..که بالاخره نتیجه نداد پارسال! و به طبع نادال باید به فکر تاکتیک دیگری باشه.
انقدر راجر focus داشت روی بکهندش در لندن و مراقب بود از اون سوراخ گزیده نشه..بدون تردید اماده بکهند زدن میشد وقتی رافا سرویس میزد. نادال چند تا سرویس خیلی اروم و ساده رو به سمت فرهند راجر فرستاد و ace شد

مشخص بود اصلا راجر به فکر فرهند زدن نیست