نمایش پست تنها
قدیمی 01-08-2011, 11:08 AM   #111
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
خب منم فورهند اخیر رافا رو مثال زدم که دیدیم به خوبی در تورنمنتهای سریع اخیر هم جواب داد. در سینسیناتی با اینکه باخت ولی دیدیم که چقدر خوب شات میزد. تو یو اس اپن که دیگه به اوج خودش رسید.
فک نمیکنم کسی الان شک داشته باشه رافا در حال حاضر بهترین Shot maker توره، هم فورهند و هم بکهند.
نتایج اخیرش نشون داد که در هارد سریع هم حرف برای گفتن داره.
دوست من، من خودم عاشق اسلایس های راجرم، و همیشه هم لذت برده و میبرم، اونهم مزاح بود فقط. ولی خوب نمیشه منکر شد که خیلی اسلایس میزنه.
بحث تنیس هست . برای علاقه مندانی به تنیس شبیه ما! ما ایرانی ها عادت داریم به محض اینکه یکی بعد از پست ما پست میزنه فکر کنیم طرف دشمن ماست یا اینکه میخواد حالمونو بگیره!البته شما رو نمیگم..کلی حرف میزنم . سوتفاهم نشه! حداقل برای من یکی اینجوری نیست..به تنیس علاقه داریم..نظرمون رو میدیدم اخرش یا من از شما یه چیزی یاد میگیرم یا شما از من یه چیزی یاد میگیری یا بحث بی فایده میمونه غیر از اینه؟ من بحث کردن راجع به تنیس رو دوست دارم . از کل کل خوشم نمیاد..اما بحث منطقی رو خیلی دوست دارم و ادامه دادن بحث توسط من دلیلی به اینکه مشکلی با شما یا طرز فکر شما یا کلا هر مشکلی ..نمیشه.
در مورد حرف شما هم ..پارسال یکی از معدود دفعاتی بود که نادال در نیمه دوم سال نسبتا خوب کار کرد در امریکا هم...مشخص بود داره از kick serve بیشر استفاده میکنه ( همین گویا هست که ضربه های محکم و فلت زدن کارایی بیشتری داره در اون زمین).و شاهد پیشرفت سروش بودیم اونجا...اگر فرهنداش هم شبیه سرو فلت میزد بدون شک خیلی ساده تر امتیاز میگرفت و خیلی بیشتر به چشم میومد که پیشرفت کرده ( در واقع پیشرفت نیست عوض کردن سبک بازی هست)
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: