فدرر توی این تورنمنت بسیار بسیار آماده بود مطمئن بودم جام رو میبره ولی نکته ایی که توی این تورنمنت به من ثابت شده اینه که نادال به یک تنیسور تمام عیار توی تمام سطوح تبدیل شده، علاوه بر خاک، اسلم چمن و یو اس اپن و فینال توی معتبرترین تورنمنت ایندور باعث شده که رافا توی تمام تورنمنتها مدعی باشه و به نظر من این باعث میشه که برای مدت طولانی نامبر وان بمونه دلیلش هم اینه که عمده امتیازاتشو قبلا از خاک میگرفت که خود بخود رنک دو رو واسش تضمین میکرد (از 5500 امتیاز تورنمنتهای هر سال بالای 80 درصدشو میگرفت) ولی الان توی بقیه سطوح هم امتیازات زیادی جمع میکنه مثلا خودش گفته که سطح مورد علاقه من بعد از خاک چمنه که خود چمن هم 2250 امتیاز داره و این نوید رقابت تنگاتنگی رو برای سال آینده میده
ولی یه چیزی که توی این فصل برخلاف رافا توی بازیهای فدرر مشاهده شده اینه که فرم عالیه خودشو حفظ نمیکنه یعنی خیلی فراز و نشیب داره و این خیلی براش گرون تموم میشه
به نظر من توی فصل آینده هم حداکثر دوبار با هم بازی میکنن اونم 100% توی یکی از تورنمنتهای خاک حداقل یه بازی میکنن چون هنوز یه تنیسور ایده آل توی خاک بهتر از این دو نیومده
|