نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلام
به نظر من هم نمیشه تنیس زنان رو با مردان مقایسه کرد، ولی در هر صورت تنیس زنان ارزش همونطور که کوروش میگه ارزش خاص خودشو داره. مخصوصا سالهای گذشته و دورتر که کلا کمتر مانکن بودن و تنوع بازیهاشون و افراد معروف زیاد بودن.
آره کووش درست میگه، تنیس زنان سالهای دور شاید بشه گفت با تنیس مردان قابل مقایسه هم بود ولی الان دیگه قضیه فرق میکنه.
تنیس زنان اسطوره هایی مثل مونیکا سلز، مارتینا، گراف، هینگیس، باربرا شت، جنیفر کاپریاتی، گابریل ساباتینی، سانچز ویکاریو و .... داشت. تنهاا مانکن و تابلوی سکسی اواخر اون دوره ها آنا کورنیکووا بود. ولی الان چی؟!!!!!!!!!! قضیه فرق کرده و تنیسور حسابی به تعداد انگشتهای یه دست هم نمیرسه!! و بجاش تعداد مانکن ها زیاد شده!!!!
البته کوروش جان به نظر میرسه که خیلی طرفدار اشتفی هستی. اگه یادت باشه رقیب سرسخت و همیشگی اشتفی، مونیکا بود. این دو نفر خیلی هم با هم بد بودن و شدیدا با هم کری می خوندن. اینو هم بدون تقریبا تمام ستاره ها و بزرگ های تنیس بر این باورند که اگه اون اتفاق وحشتناک و ناجوانمردانه توی زمین تنیس برای مونیکا نمی افتاد الان مونیکا یکی از اسطوره های دست نیافتنی تاریخ تنیس بود. بعد ار اون اتفاق هر چند که مونیکا دوباره به تنیس برگشت و خودشو تا حدودی نشون داد ولی با اون مونیکای بی چون و چرایی که تا قبل از آن تمام گرانداسلم ها رو درو میکرد، زمین تا آسمون فرق میکرد.
بامید روزی که تنیس زنان دوباره اوج بگیره.
|
بله سلام جان من عاشق استفی گراف کبیر هستم، با حرفت موافقم که سلس بعد از اون اتفاق نتونست به روز های اوجش بازگرده... شخصا بعنوان یه طرفدار گراف من همیشه جنگندگی سلس رو تحسین کردم و خواهم کرد و حتی با اینکه اسلم هاش دورقمی نشد و نتونست Career Grand Slam کنه بهش بعنوان یه اسطوره نگاه می کنم ولی قبول ندارم که اگه مصدوم نمیشد میتونست به رکورد گراف برسه چون اون سالهائی که رقابت بین این دو بسیار مهیج شده بود باز هم گراف سرتر از سلس بود هر چند با توجه به استیل بازی سلس و اینکه هر دو Wing رو با دو دست میزد همون 9 اسلم هم شاهکار بوده