11-26-2010, 01:24 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
تنیس زنان در دهه ی 70،80 و تا اواسط 90 زمین تا آسمون با تنیس زنان امروز متفاوت بود افشین جان... راجر هم دوره ی هیوئیت و رادیک و آغاسی پیر و چند تا جوان تازه حرفه ای شده مثل جوکو و موری بود و باستثنای رافا بقیه مقابل راجر ول معطل بودن!! هنوز هم اون سلطه ای که رافا مقابل راجر داره حتی در فینال یه اسلم رو حتی موری و جوکو که روی هم اندازه ی رافا هم راجر رو بردن اون قدرت رو ندارن.
حالا گراف با کیا هم دوره بود؟ ساباتینی،ناوراتیولا،سلس،هینگیز و ... مسلما مقایسه ی بین زنان و مردان درست نیست ولی وقتی یه تنیسور به تکامل گراف باشه دیگه دست هر چی مرده از پشت بسته!! بحث مرد و زن جلوی گراف معنا نداره، خواهش می کنم چند تا از بازیهای تاپش رو ببین و بعد بگو تنیس زنان ارزش نداره، اتفاقا داره بخصوص همون دهه هائی که گفتم، حتی ناوراتیلوا و هینگیز و سلس و ... هم صد برابر مردانه تر از تنیسور های فعلی زنان بازی میکردن و وقتی من حرف از گراف زدن برا این بود که گراف قوی ترین حریفان هم دوره ایش رو بارها زمین گیر کرد و اون همه افتخار کسب کرد ولی هیچگاه غره نشد...
ضمنا اگه اشتباه نکنم گراف 22 تا گرند اسلم برد از جمله بردن تمام گرند ها حداقل 4 بار 
|
به نظر من هم نمیشه تنیس زنان رو با مردان مقایسه کرد، ولی در هر صورت تنیس زنان ارزش همونطور که کوروش میگه ارزش خاص خودشو داره. مخصوصا سالهای گذشته و دورتر که کلا کمتر مانکن بودن و تنوع بازیهاشون و افراد معروف زیاد بودن.
آره کووش درست میگه، تنیس زنان سالهای دور شاید بشه گفت با تنیس مردان قابل مقایسه هم بود ولی الان دیگه قضیه فرق میکنه.
تنیس زنان اسطوره هایی مثل مونیکا سلز، مارتینا، گراف، هینگیس، باربرا شت، جنیفر کاپریاتی، گابریل ساباتینی، سانچز ویکاریو و .... داشت. تنهاا مانکن و تابلوی سکسی اواخر اون دوره ها آنا کورنیکووا بود. ولی الان چی؟!!!!!!!!!! قضیه فرق کرده و تنیسور حسابی به تعداد انگشتهای یه دست هم نمیرسه!! و بجاش تعداد مانکن ها زیاد شده!!!!
البته کوروش جان به نظر میرسه که خیلی طرفدار اشتفی هستی. اگه یادت باشه رقیب سرسخت و همیشگی اشتفی، مونیکا بود. این دو نفر خیلی هم با هم بد بودن و شدیدا با هم کری می خوندن. اینو هم بدون تقریبا تمام ستاره ها و بزرگ های تنیس بر این باورند که اگه اون اتفاق وحشتناک و ناجوانمردانه توی زمین تنیس برای مونیکا نمی افتاد الان مونیکا یکی از اسطوره های دست نیافتنی تاریخ تنیس بود. بعد ار اون اتفاق هر چند که مونیکا دوباره به تنیس برگشت و خودشو تا حدودی نشون داد ولی با اون مونیکای بی چون و چرایی که تا قبل از آن تمام گرانداسلم ها رو درو میکرد، زمین تا آسمون فرق میکرد.
بامید روزی که تنیس زنان دوباره اوج بگیره.
|
|
|