11-25-2010, 09:59 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
سم من در مقابل سم شما، مثال پادزهره، کل تاپیک رو پر کردید از سم، همه چی رو میچسبونید به شانس و دائم میخواین همه چی رو لوث کنید، بعد چه انتظاری دارید؟
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
دوست عزیز من که شخصا ناراحت نشدم، ولی دلیل این حملات چند روز گذشته ی طرفدارای راجر به رافا رو هم نمیفهمم! تنیسورتون میبره برید با بردش حال کنید، تنیسور ما هم میبره بیخیال باشید بزارید ما حال کنیم، لااقل برد تنیسور ما رو لوث نکنید اونم با وجود حریفانی مثل جوکو و رادیک، خدا رو شکر هم گروهی نیستن که بگیم بخاطر بازیشون با هم استرس دارید  یکی انگ خوش شانسی میزنه و یکی به روتینش ایراد میگیره و یکی دیگه به بازیش... جالبه زمانی که دفاعی بازی میکرد همه جیغ و فریاد میکردن که فلانه و بهمانه، حالا که اگرسیوه و بازیش رو دیکته می کنه هم بهش گیر میدین دیگه چکار باید بکنه خدا میدونه؟؟  
|
نه انگار من هرچی دارم میگم نره شما میگین بدوش
بابا من بارها گفتم که آقا منظورم چی بوده چرا تفسیر میکنین
من میگم منظورم اینه شما میگین نه منظورم اونه؟
حمله کدومه؟
یه اظهار نظر بود
بابا خوبه صحبت های من ذره ای از اظهار نظر های آقا پاور هم نیست که به صورت واضح توهین میکنه به راجر
حالا ما تا میگیم راجر مغرور نیست و نادال شانس بیشتری تو بازی هاش برخورداره میشه لوث کردن
خوبه تو این چند بازی خیلی هم شگفت انگیز ظاهر نشده و با اوج و خوب بودن مثل یواساپن فاصله داره وگرنه چی تفسیر میکردین دیگه
-----------------
بابا اصلا نادال بد شانس ترین تنیسور و آدم روی زمینه
و قدرت ماورائی داره در تنیس و بازی های فوق العاده شگفت انگیزی در 2بازی اخیر انجام داده
---------------------------
یکی از قسمت های شیرین تنیس واسه من کل انداختنشه
یه مدت هم بود سایت بی سروصدا شده بود همه از هم فقط تعریف میکردن منم اومد حا و هوا رو عوض کنم

|
|
|