نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2010, 09:51 PM   #233
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
تنیس زنان در دهه ی 70،80 و تا اواسط 90 زمین تا آسمون با تنیس زنان امروز متفاوت بود افشین جان... راجر هم دوره ی هیوئیت و رادیک و آغاسی پیر و چند تا جوان تازه حرفه ای شده مثل جوکو و موری بود و باستثنای رافا بقیه مقابل راجر ول معطل بودن!! هنوز هم اون سلطه ای که رافا مقابل راجر داره حتی در فینال یه اسلم رو حتی موری و جوکو که روی هم اندازه ی رافا هم راجر رو بردن اون قدرت رو ندارن.

حالا گراف با کیا هم دوره بود؟ ساباتینی،ناوراتیولا،سلس،هینگیز و ... مسلما مقایسه ی بین زنان و مردان درست نیست ولی وقتی یه تنیسور به تکامل گراف باشه دیگه دست هر چی مرده از پشت بسته!! بحث مرد و زن جلوی گراف معنا نداره، خواهش می کنم چند تا از بازیهای تاپش رو ببین و بعد بگو تنیس زنان ارزش نداره، اتفاقا داره بخصوص همون دهه هائی که گفتم، حتی ناوراتیلوا و هینگیز و سلس و ... هم صد برابر مردانه تر از تنیسور های فعلی زنان بازی میکردن و وقتی من حرف از گراف زدن برا این بود که گراف قوی ترین حریفان هم دوره ایش رو بارها زمین گیر کرد و اون همه افتخار کسب کرد ولی هیچگاه غره نشد...

ضمنا اگه اشتباه نکنم گراف 22 تا گرند اسلم برد از جمله بردن تمام گرند ها حداقل 4 بار
عزیز جان خیلی از بازیهای گراف رو دیدم ، ولی هم اون زمان و هم اکنون ، تنیس زنان در مقایسه با تنیس مردان شوخی ای بیش نبوده !
ضمنا اون مقایسه ی دوران هم که تکراره مکرراته و بحث کردن در موردش بیفایدست .
Afshin آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: