نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2010, 09:45 PM   #2
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط fed1371 نمایش پست ها
مي‌دونين كلاً يكي از ايرادهاي بحث كردن تو اينترنت نسبت به بحث رودررو اينه كه شما هيچ‌وقت نمي‌تونين حستون رو تو جمله‌تون بيان كنيد و همه چيز فقط چند تا كلمه‌ است. باور كنيد منظور من از اون كامنت بحث درباره اخلاقيات نادال يا مسخره كردن و زير سوال بردنش يا هر منظور بد ديگه‌اي كه احياناً گرفته شده نيست. من فقط گفتم به نظرم اين كه وقتي همه وسط زمين منتظرن، شما تازه داري انرژي‌زا (ممنون از تذكرتون) مي‌خوري خيلي جالب نيست. مي‌دونستم روتين چندين و چند سالشه، به طور خاص داشتم درباره ديروز صحبت مي‌كردم. نمي‌دونم، شايد بقيه از اين كار ناراحت نشن (البته اين كه اعتراض نمي‌كنن حتماً دليل بر اين نيست كه ناراحت نشن)، من فقط نظر خودمو گفتم. چرا كاسه داغ‌تر از آش؟
در مورد اعتراض و اينا هم شرمنده، اون كامنت تقريباً همزمان با كامنت من بود و من نديده بودمش. اگه اينطور بوده كه هيچي. كامنت خودم رو هم اصلاح مي‌كنم تا ديگه موردي نباشه. اون بازي هم كه گفتم، دقيقاً يادم نمي‌ياد كجا بود، ولي مطمئنم يه همچين بازي بوده. اصلاً هم منظورم اين نبود كه نادال خودشو به مصدوميت زده. فقط با توجه به آمادگي بالاش، مصدوميت غيرعادي و دور از انتظاري بود.
ولي در كل شما يه مقدار زود ناراحت مي‌شيد، البته طبيعيه چون تنيسور مورد علاقه‌تونه. ولي مي‌گم لااقل اول از منظور طرف مقابل مطمئن شيد بعد. در پايان ببخشيد اگه كسي رو ناراحت كردم.

دوست عزیز من که شخصا ناراحت نشدم، ولی دلیل این حملات چند روز گذشته ی طرفدارای راجر به رافا رو هم نمیفهمم! تنیسورتون میبره برید با بردش حال کنید، تنیسور ما هم میبره بیخیال باشید بزارید ما حال کنیم، لااقل برد تنیسور ما رو لوث نکنید اونم با وجود حریفانی مثل جوکو و رادیک، خدا رو شکر هم گروهی نیستن که بگیم بخاطر بازیشون با هم استرس دارید یکی انگ خوش شانسی میزنه و یکی به روتینش ایراد میگیره و یکی دیگه به بازیش... جالبه زمانی که دفاعی بازی میکرد همه جیغ و فریاد میکردن که فلانه و بهمانه، حالا که اگرسیوه و بازیش رو دیکته می کنه هم بهش گیر میدین دیگه چکار باید بکنه خدا میدونه؟؟
koury آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: